Haberler

İsmail Yk'nın Kırşehir Konserinde İzdiham Yaşandı

Kırşehir'de Bir Mobilya Mağazasının Açılışında Sahne Alan İsmail Yk'nın Konserinde İzdiham Yaşandı. Konser Sırasında Birçok Genç Kız Baygınlık Geçirdi.

Kırşehir'de bir mobilya mağazasının açılışında sahne alan İsmail YK'nın konserinde izdiham yaşandı. Konser sırasında birçok genç kız baygınlık geçirdi.

Cacabey Meydanı'nda faaliyet gösteren Modelland Mobilya Mağazası, düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Keskinkılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Keskinkılıç, Keskinkılıçlar-Modelland olarak gerek inşaat sektöründe, gerekse mobilya sektöründe istihdam sağladıklarını belirtti. Yurt dışında satış noktalarının bulunduğunu da kaydeden Keskinkılıç, "Milhaus-Lion ve Paris, Ingolstadt, Köln, Stuttgart, Amsterdam, Viyana olmak üzere Avrupa'nın 8 noktasında satış bayilerimiz var. Toplam 40 bayii ve münhasır satış noktamız bulunmaktadır. Bu satış noktalarımıza kaliteli ürünlerimizle cevap vermenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Kırşehir Folklor Eğitim Merkezi halkoyunları ekibi, davul ve zurna ile gösteriler yaptı. Gösterilerin ardından AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan ile Belediye Başkanı Halim Çakır, MHP'li eski Bakan Ramazan Mirzaoğlu, Kazım Keskinkılıç, Erol Keskinkılıç ve Ali Keskinkılıç tarafından toplu halde açılış kurdelesi kesildi.

Plaket töreninin ardından sanatçı İsmail YK sahne aldı. Konser alanına yaklaşık 50 polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında gelen İsmail YK, hayranlarının ilgisi nedeniyle uzun bir süre aracından inemedi. İsmail YK'nın sahneye çıkması ile birlikte binlerce hayranı çığlık atarken, sanatçının özellikle bayan hayranları sahneye çıkarak İsmail YK'ya sarılmak isteyince izdiham yaşandı. Yaklaşık 40 bin kişinin izlediği konser sırasında yüzlerce kadın ve çocuk baygınlık geçirdi.

Konsere aileleriyle birlikte gelen çocukları seven İsmail YK, yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı. Gece geç saatlere kadar süren konser sonunda İsmail YK'ya, Keskinkılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Keskinkılıç tarafından plaket verildi.

İsmail YK, konser sonunda tekrar yoğun güvenlik önlemleri altında korumalarıyla birlikte Çıtak Otel'e geçti. Geceyi otelde geçiren ünlü şarkıcı, daha sonra konser vereceği Mersin'e gitti.

(AD-YS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title