Haberler

İş Makinesiyle Belediye Binasına Girmek İstedi

Güncelleme:

Adıyaman'da vidanjör talebi karşılanmadığını gerekçe gösteren bir vatandaş iş makinesiyle belediye binasına girmeye çalıştı.

Adıyaman'da etkili olan yağış nedeniyle 15 kişinin vidanjör talebinde bulunduğu fakat bu taleplerin karşılanmadığı gerekçesiyle bir vatandaş iş makinesiyle belediye binasına girmek istedi.

CAMLARI KIRIP BİNAYA GİRDİ

Alınan bilgiye göre, 44 DT 140 plakalı iş makinesiyle belediye binası önüne gelen O.T, vidanjör talebi yerine getirmediğini öne sürerek, aracını binaya doğru hareket ettirdi. Camları kıran iş makinesi, duvara çarparak durdu.

Belediye personeli, O.T'yi iş makinesinden indirerek, olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim etti. O.T, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

15 KİŞİ VİDANJÖR TALEBİNDE BULUNDU

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, kentte dünden beri etkili olan yağış nedeniyle 15 kişinin vidanjör talebinde bulunduğunu söyledi.

"EKİPLER İHBAR SIRASINA GÖRE HAREKET EDİYOR"

O.T'nin de saat 08.35'te vidanjör talep ettiğini belirten Büyükaslan, "Ekiplerimiz, vatandaşımızın evine ulaşmadan bu olay gerçekleşiyor. Ekipler ihbar sırasına göre hareket ediyor. Bu vatandaşımızın evine de saat 10.00 civarında gitmeyi planlıyorlardı ancak vatandaşımız saat 10.15 gibi bu olayı gerçekleştiriyor" dedi.

İş makinesinin, belediyeye girmeden durdurulmasının faciayı önlediğini ifade eden Büyükaslan, camlar kırıldığı sırada bir personelin yaralanmaktan son anda kurtulduğunu söyledi. - Adıyaman

Kaynak: AA / Güncel

Necip Büyükaslan Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title