Haberler

İpek Medya'da 'Tanınmayan Haber Müdürü' Krizi

Güncelleme:

Kayyum atanan İpek Medya Grubu'nda 'tanınmayan haber müdürü' krizi çıktı. Kim olduğu bilinmeyen şahıs, yeni haber müdürü olduğunu iddia etti, bir çalışanın cep telefonuna el koydu.

İpek Medya Grubu'na yapılan operasyon sonrası Mecidiyeköy'deki merkez binasında 'tanınmayan haber müdürü' krizi yaşandı. Binaya giren bir kişi, hem bina çalışanları hem de polis tarafından tanınmayınca karışıklık yaşandı. Kanala haber müdürü olarak atandığını söyleyen kimliği belirsiz kişi, polisler tarafından binadan çıkarılarak uzaklaştırıldı.

ARBEDE YAŞANDI

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, sendika temsilcileri ve diğer birimlerin bazı yöneticilerinin İpek Koza Medya binasına girişinden hemen sonra şüpheli kişi paniği yaşandı. Binaya giren bir kişi ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Haber müdürü olarak atandığını söyleyen kişiye tepki gösteren çalışanlar, şüpheli kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polisler de haber müdürü olduğunu söyleyen şahsı tanımayınca bir süre arbede yaşandı. Şahıs, polisler tarafından binadan çıkarılarak uzaklaştırıldı.

GAZETECİNİN TELEFONUNA EL KOYDU

Kendisinin haber müdürü olarak atandığını söyleyen şahıs, çalışanlardan birinin telefonuna el koydu. Gazete çalışanları da şahsa, "Arkadaşımızın cep telefonunu alan kişi kimdi? Kim olduğunu bilmediğimiz bir adam telefonuma el koyuyor. Yeni atanan ve gazeteci olduğu söylenen kişi! Sen gazeteci olamazsın! Gazeteci değilsin, haramisin! Hırsız!" diye tepki gösterdi.

HABER MÜDÜRÜ OLARAK ATANDIM!

Gazetecilerin sorularına cevap veren şahıs, haber müdürü olarak atandığını ancak içeride tartaklandığını söyledi. Şahsı götüren polislerin ısrarla ilgili şahsın gözaltında olmadığını söylemesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Erhan Başyurt İpek Holding Mecidiyeköy Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

ATATÜRKCÜMobil-ANDROID:

akp sandıkta ebediyen ölürsün inşallah.AKP ye oy verenlerin hepsi vatan haini.Oyum Atatürk Chp.

6
1
yanıtYanıtla
fuat:

görüntüsü herşeyi anlatıyor leş karkası olduğu kesin

6
0
yanıtYanıtla
MUSA:

desenize ışid bugun tv den kelle kesimi naklen yayınlayacak :)))

6
0
yanıtYanıtla
İnsanMobil-IOS:

Resmen mafya ulkesi olduk Tayyip koltugu birakmazzzzzzzzzzz secim kaybetsede sokakta uyuyan hucrelerini uyandirir

4
2
yanıtYanıtla
PARALEL GEZİCİ ÇAPULCU ŞABAN:

RECEP TAYYİP ERDOĞANA İNAT OYUM SELAHATTİN DEMİRTAŞA HDPYE

3
2
yanıtYanıtla
kara gün:

cahiliye döneminde yağmalama vardı

4
1
yanıtYanıtla
giresun sosyalist:

bu akp zalim olmuş.

3
1
yanıtYanıtla
GSMEMobil-IOS:

Tanıncaklar az kaldı yola devam akp

1
3
yanıtYanıtla
AAA:

MAZLUMUN AHI İNDİRİR ŞAHI...

4
0
yanıtYanıtla
Ha?:

Harbiden kim la bu

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title