Haberler

Ipc Avrupa Atletizm Şampiyonası

Diyarbakır Valisi Kıraç, IPC Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda birinci olan Mehmet Nesim Öner'i makamında kabul etti Kıraç: "Gençlerimiz spora eğilim göstererek, ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmaya başladı"

IPC Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda birinci olan milli sporcu Mehmet Nesim Öner, Vali Mustafa Cahit Kıraç'ı ziyaret etti.

Vali Kıraç, İngiltere'de düzenlenen IPC Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, erkekler 1500 metrede birinci olan Mehmet Nesim Öner'i kabulünde yaptığı konuşmada, bu başarıdan büyük gurur duyduklarını söyledi.

Diyarbakır'ın çatışma, kavga ve ölüm yerine güzelliklerle anılması gerektiğini kaydeden Kıraç, "Özellikle son zamanlarda sportif alandaki başarılarımız arttı Gençlerimiz spora eğilim göstererek, ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmaya başladı" dedi.

"Bayrağımızı dalgalandıracağım"

Çalışmaları sırasında kendisine her türlü desteği sunan Diyarbakır Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile antrenörü Muhyettin Gökçe'ye teşekkür eden Öner, "2016 Rio Yaz Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda da kürsüye çıkacağıma da inanıyorum. Orada da İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı dalgalandıracağım" ifadesini kullandı.

Vali Kıraç, daha sonra Öner'e cumhuriyet altını hediye etti.

Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve Antrenörü Muhyettin Gökçe de hazır bulundu. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Cahit Kıraç Cahit Kıraç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title