Haberler

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da yakalandı

Güncelleme:

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da yapılan "Kafes-19" operasyonuyla yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah'ın İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

UYUŞTURUCU BARONU ESENLER'DE YAKALANDI

Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Milletimizin bilmesini isterim ki; geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, hakkında İnterpol tarafından Kırmızı bülten çıkarılan yabancı uyruklu Muhuannad ALOQLAH'ın İstanbul Esenler'de kaldığı ev tespit edildi. Düzenlenen Kafes-19 operasyonuyla yakalandı. Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız."

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da yakalandı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Atilla Han:

Kelin dostlari yakala yakala bitmedi

231
9
yanıtYanıtla
beyoglu beyoglu:

bitmez bitmez yakındır onuda almaları

yanıt133
yanıt5
Erkan EKİCİ:

Arkadaş yeni bakandan Allh razı olsun...ama ülkeyi bu hale getirmiş ya da gelmesine göz yummuş oncek bakan ve şak şakcilarini da Allah'a havele ediyorum

196
8
yanıtYanıtla
corci:

bir zamanlar malum kitle onun için canını feda edecekti ama. covid döneminde istifa ediyorum hikayesinde yaşananları unutmadık.

yanıt29
yanıt1
ANADOLU FATİHİ:

ipini koparan bu ülkede

189
3
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

Maşallah Interpolün bütün renkleri ülkemizdeymiş.

182
1
yanıtYanıtla
necdet:

Önceki hükümetin enkazını bu hükümet düzeltiyor

87
47
yanıtYanıtla
Export 86:

İnterpol İstanbul'dan geçiniyor

120
1
yanıtYanıtla
pentakill lol:

istanbulun geçiş noktası olduğunu bilmeyen var mı? bunu devlet hiç mi öngörmüyor? ya da öngörmedi. Ali Yerlikaya' dan Allah razı olsun. önceki yetkililer sorgulansın bu zamana kadar neyle mücadele etmişler...

120
1
yanıtYanıtla
Alaaddin Kulluk:

Niye hep İSTANBUL??????

72
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title