Haberler

İnsan Kaçakçılığı Yapan 18 Kişi Gözaltına Alındı

Enez, (Edirne (Dha)

ENEZ, (Edirne (DHA)

EDİRNE'nin Enez İlçesi'nde, 19'u kadın toplam 21 Gürcistan vatandaşını para karşılığı Meriç Nehri'nden Yunanistan'a geçirmeye çalışan biri kamu görevlisi toplam 18 kişi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gürcistan uyruklu 21 kaçağın 5 bin dolar karşılığında Edirne üzerinden Yunanistan'a kaçırılacağı ihbarını alan Jandarma ekipleri önceki gün Yenice Köyü girişinde pusuya yattı. Plakaları belirlenen kapalı kasa iki kamyonetin geldiğini gören Jandarma ekipleri bu araçları durdurmak istedi. Ancak ekiplerin 'Dur' ihtarına rağmen kamyonetler hızla yola devam etti.

Jandarma ekiplerinin ateş açması üzerine durdurulan kamyonetlerde Gürcistan uyruklu 21 kaçak çıktı. Kamyonet sürücüleri Ayhan Yalçın ve Cumhur Akkuş ile yakalanan kaçaklar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Soruşturmayı genişleten Jandarma ekipleri, para karşılığında insan ticareti yaptığı iddiasıyla İ.E, S.S, G.S, C.S, İ.P, R.K, O.K, D.P, F.D, Ö.K, E.İ, K.Ö, Ş.K, A.K, C.G, ve kamu görevlisi O.Ç.'yi de gözaltına alındı. Olayla ilgisi bulunduğu belirtilen Ş.T, A.E.Ö, M.T ve U.E. adlı kişilerin de arandığı açıklandı.

Operasyon kapsamında 2 tekne, 2 kamyonet, 1 otomobil ve 2 av tüfeği ile farklı kişiler adına kayıtlı cep telefonu SIM kartları ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title