Haberler

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Esenyurt Belediyesi, 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa ettiği İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Esenyurt Belediyesi, 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa ettiği İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı. Merkezin açılışını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile doktorlar yaptı.

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 2 bin 500 metrekare alanda inşa edilen İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, doktorlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2 bin 500 metrekare alanda kurulan İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi, 900 metrekare kullanım alanı, 11 doktor odası, engelli polikliniği, 2 acil odası, 3 gebe izleme odası, 2 çocuk izleme odası, 2 aşı odası, 1 emzirme odası, 7 doktor, 7 hemşire ve 3 görevli personel ile Esenyurtlu vatandaşlara hizmet verecek.

KAYMAKAM İNCİ, " ESENYURT YAŞAM MERKEZİ TERCİH EDİLEN HALİNE GELİYOR"

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, belediye tarafından yapılan hizmetlerin başka bir örneği olmadığını ifade etti.

Kaymakam İnci, " Esenyurt 'ta her gün farklı bir hizmet ve yatırım projesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar birçok yerde görev yapmış olduğum bölgelerde, bu kadar kamu hizmeti, sağlık, okul, sosyal tesis hiçbir belediyede görmediğimi söyleyebilirim. Bütün bu hizmetler neticesinde Esenyurt, vatandaşların tercih ettiği yaşam merkezi haline geliyor. Böyle yoğun hizmet ve yatırımların neredeyse hepsini yapan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibini tebrik ediyorum" dedi.

"BİZ YAPIYORUZ, BİZ AÇIYORUZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye yapılmayan hizmetlerin hepsinin artık yapıldığını söyledi. Başkan Kadıoğlu, şimdiye kadar çok büyük projeleri hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi; "Bugün yine devasa olmasa da vatandaşın ihtiyacı olan bir hizmeti inşa ettik. Fakat bu yapılanların, açılan hizmetlerin önceden yapıldığını söyleyenler var. Biz yapıyoruz biz açıyoruz. 15 sene burada bir sağlık ocağı hizmeti, oda muhtar tarafından yapılmış. İncirtepe mahallemizde yapılanları hep birlikte görüyoruz. Bundan sonra sağlık tesisi, yeni okullar, kapalı pazar, dini tesis projelerimize durmaksızın devam edeceğiz. Vatandaşımızın eksiği, ihtiyacı rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. İncirtepe Aile Sağlığı Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun."

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Hakan Büyükaşık ise, sağlık alanında yaptığı katkılarından dolayı, sağlık tesisleri inşa ettiği için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibine teşekkür etti.

DOKTORLARDAN BAŞKAN KADIOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Konuşmalar ardından hizmetlerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Doktorları Lale Mehmetoğlu ve Latife Cebrailoğlu tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelesi Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, hekimler ve hemşireler tarafından kesildi.

Başkan Kadıoğlu açılış töreni ardından İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi yanında hizmet veren Aşkın Eczanesi'ni ziyaret etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Belediyesi Necmi Kadıoğlu Ekrem İnci Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title