Haberler

İki Kat Gülmeye Hazır Mısınız? Yapışık Kardeşler'in Fragmanı Çıktı!

Güncelleme:

Sinema sitelerindeki en çok beklenen filmler kategorisinde en üst sıralarda olan yılın komedi filmi Yapışık Kardeşler'in fragmanı da merakla bekleniyordu.

Ekranların sevilen yüzü İlker Ayrık'ın yönetmenliğini yaptığı, Hakan Bulut ve Ivana Sert ile başrolünü paylaştığı 2015'in en çok beklenen komedi filmi Yapışık Kardeşler'in fragmanı tam bir kahkaha tufanıyla geldi. Her sahnesinde ayrı bir mizah, her sahnesinde ayrı bir sıcaklık barındıran fragman yoğun ilgi görüyor.

Üstelik fragman bir de sürprizle geldi!!!

HALİL SEZAİ İMAM OLDU!!!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai filmde bir imamı canlandırıyor. İlk kez bir komedi filminde oynayan Halil Sezai bu filmde ne kadar iyi bir komedi oyuncusu olduğunu göstereceğe benziyor.

Halil Sezai'nin minarede okuduğu ezanla başlayan fragman, ilk saniyeden son saniyeye kadar kahkahayla dopdolu. Türkiye'nin önde gelen oyuncularını bir araya getiren Yapışık Kardeşler'in fragmanı 30 Ocak'ta filmin gişe rekorları kıracağının sinyallerini veriyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA 'YAPIŞIK KARDEŞLER' 30 OCAK'TA SİNEMALARDA!

Yapımcılığını Pervasız Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini İlker Ayrık'ın yaptığı, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı filmde; İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim'le Selim'in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul'a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık'ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Bulut İlker Ayrık Ivana Sert Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title