Haberler

İki Bakandan 'Sümeyye Erdoğan'la İlgili Çirkin İddiaya Sert Tepki

Güncelleme:

CHP'li Mahmut Tanal'ın Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu iddiasına, Mevlüt Çavuşoğlu ile Ayşenur İslam'dan tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından ortaya atılan; Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu iddiasına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'dan tepki geldi.

"BU ALÇAK SALDIRIYI LANETLİYORUM"

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından ortaya atılan; Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu iddiasına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan tepki geldi. Çavuşoğlu Twitter adresinden konuya ilişkin, "Haysiyet ve ahlak yoksunu olanların Sümeyye Erdoğan'a attıkları iftira ile aşağılıkların en aşağı mertebesine inme hevesleri ibretliktir. Sümeyye Erdoğan kardeşimize yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum. Bu ahlaksızlığın millet nezdinde gereken cevabı alacağı bilinmelidir." diyerek tepki gösterdi.

"AHLAKSIZ SALDIRILARI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da konuya ilişkin, "Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınıyorum. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyorum." diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Ayşenur İslam Mahmut Tanal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500

Yorumlar (285)

Fatih:

Hiç kimse alınmasın arkadaşlar ama böyle bir topluma böyle bir c. başkanı layıktır. Biz seçtik biz katlanıyoruz. Herkes kendine sormalı neden seçtiğini? Hırsızları sevebilirsiniz, firavunları, kendini ilah edinenleri sevebilirsiniz, başkanlık sistemi isteyip ben ne dersem o olur diyenleride sevebilirsiniz, ama iyi düşünün neden seçtiniz?

187
105
yanıtYanıtla
eniste:

Akp nin enisteside cok zenginimis

119
69
yanıtYanıtla
eski akpliMobil-ANDROID:

hâlâ bu partiye oy verenlere şasiyorum

138
35
yanıtYanıtla
belki verirler ne biliyonuz:

ayıplanacak bir şey yok bir kızı bin kişi ister bir kişi alır daha aile açıklama yapmadan dalkavuklar zıplamış

86
29
yanıtYanıtla
abizer:

iyi be suykast velan tutmadi simdi de bumu cikti adam dunur olmus ne var bunu abartacak bence olumlu dengine gore adamda parada var sakalda var tam tayipin aradigi zihniyet

96
8
yanıtYanıtla
vatan delisi:

erdogana karşı çok provakasyon var oylar akp ye ınadına :)

23
62
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Nerde kadın hakları savunucular, feminisler.

73
11
yanıtYanıtla
süvaribey:

galiba evde kaldı böyle reklam yapıyor

51
33
yanıtYanıtla
kurdi nizana:

sumeya erdoganin ayaklarina toz dahi olamiyanlar neyapsin e iftira atar cunku asaglik kompleksi var zekalarida malum.

22
60
yanıtYanıtla
MURAT KAÇMAZ:

BU SİTEDE YORUMCULARI GÖRÜYORUM DA AK PARTİYE OY ATMAKLA NE KADAR DOĞRU KARAR VERDİĞMİ ANLIYORUM.

50
24
yanıtYanıtla
Tüm 285 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title