Haberler

İhlas Yurtları 20. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Ankara'da Maltepe ve Gölbaşı İhlas Öğrenci Yurdu'nda kalan yükseköğrenim öğrencileri, düzenledikleri mezuniyet töreni ile arkadaşlarına veda etti.

Ankara'da Maltepe ve Gölbaşı İhlas Öğrenci Yurdu'nda kalan yükseköğrenim öğrencileri, düzenledikleri mezuniyet töreni ile arkadaşlarına veda etti.

Ankara'da İhlas Öğrenci Yurtlarının 20. mezuniyet töreninde Maltepe İhlas Öğrenci Yurdu'ndan 7, Gölbaşı İhlas Öğrenci Yurdu'ndan 2 yüksek öğrenim öğrencisi olmak üzere toplam 9 öğrenci arkadaşlarına veda ederken, mezuniyet törenine İhlas Medya Grubu Ankara temsilcisi Nuri Elibol, İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Yurt Müdürü Mümin Çetin Erdoğan, Ankara Yurtlar Koordinatörü Timur Kaya, Prof.Dr.Ramazan Ayvalı, Avukat Hamdi Gülal, yurt öğrencileri, eski mezunlar ve öğrencilerin yakınları katıldı.

Bu yıl 9 öğrencinin mezun olarak hayata atıldığını belirten Yurt Müdürü Mümin Çetin Erdoğan, "Bu sene 20. dönem mezunlarını uğurluyoruz. Bizim için ehemmiyeti büyük olan bu günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Yurtlarımızdan yetişen bu kıymetli gençler sizler gibi hayata atılarak vatana ve millete faydalı olmak için çalışan samimi vatandaşlar zümresi içerisinde yerlerini alacaklardır. Almış oldukları eğitim ve terbiye bunu gerektirmektedir. Yurtlarımızın İhlas'lı gençlerin yetişmesindeki ehemmiyetin daha iyi anlaşıldığı günümüzde böyle kurumlara destek vermek hepimiz için vefa borcunun ötesinde bir borç olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sene mezun olan kıymetli öğrencilerimize hayata atılacakları şuandan itibaren tanışmadan iş yapmamalarını, yurdumuzla ve birbirilerinizle irtibatı asla koparmamanızı üzerinde dura dura vurgulamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Mezuniyet töreninde Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın mini konseri sunuldu. Törenin sonunda mezun olan öğrenciler ve yöneticiler toplu fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çetin Erdoğan Nuri Elibol Maltepe İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title