Haberler

İha Yöneticileri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı Ziyaret Etti

Çeşitli İnceleme ve Ziyaretlerde Bulunmak Üzere Fethiye'ye Gelen İhlas Haber Ajansı Yöneticileri, Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı Makamında Ziyaret Ettiler.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Fethiye'ye gelen İhlas Haber Ajansı yöneticileri, Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ettiler.

İhlas Haber Ajansı Fethiye Bürosu'nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcıları İsmail Ballı ile Hamit Arvas, Antalya Bölge Müdürü Cafer Eser ve beraberindekiler daha sonra Fethiye'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz beldesini gezdi. Fethiye gezisinin ardından Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı da ziyaret eden yöneticiler, burada Başkan Saatcı'ya İhlas Haber Ajansı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı ise İHA'nın tamamen yerli kaynaklarla yürütülen faaliyetleri sonucunda dünyanın üçüncü büyük ajansı olmasının önemine dikkat çekti. Saatcı, yerel yönetimlerin hizmetlerinin halka ulaştırılması konusunda basın kuruluşları ve ajanslara büyük önem düştüğünü belirterek "Türkiye'de bu işi başarılı bir çizgide yapan İHA'nın bu ziyareti de bizi mutlu etmiştir" dedi. İHA heyeti ziyaretin ardından Fethiye'den ayrıldı.

(FD-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title