Haberler

İclal Aydın, Küçükçekmecelilere İçini Döktü

Küçükçekmece Belediyesi "Küçük İstanbul Gençlik Günleri" kapsamında Levent Tülek moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşinin konuğu, ekranın sevilen yüzü sunucu, oyuncu ve yazar İclal Aydın oldu.

Küçükçekmece Belediyesi"Küçük İstanbul Gençlik Günleri" kapsamında Levent Tülek moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşinin konuğu, ekranın sevilen yüzü sunucu, oyuncu ve yazar İclal Aydın oldu.

Düzenlenen söyleşide İclal Aydın, Küçükçekmecelilere özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Küçükçekmecelilerin ilgisi yoğun oldu. Güzelliğiyle hemcinslerinin idolü olan İclal Aydın, gelen sorular üzerine birçok kadının en büyük sorunlarından biri olan fazla kilolarla ilgili görüşlerini dile getirdi. Aydın, "Bu kilo meseleleri beni biraz zorluyor. Kadın olduğunuz için hemen kiloya takılıyorlar. Çocuk doğurunca fazlan var, hemen ver diyorlar. Sanki zorunluluk varmış gibi. Dergi, gazete, program yönettim. Ne zaman konu diyet olsa izleniyor. Bu konuyu medyada bu kadar gündemde tuttuğumuz için mi toplumda zayıf olmak güzeldir baskısı oluşturuyoruz. Bana sorarsanız şişman kadın güzeldir" diye konuştu.

7 yıldan fazla süredir ekranlarda olduğunu belirten Aydın, "Oyunculuk yapmak istiyorum ama istediğim şartlarda istediğim iş olmalı. Bazısını ben beğenmedim, bazısına imza attım kısmet olmadı" dedi. Uzun zamandır neden ekranlarda yeni bir projeyle görünmediğini de anlatan

sempatik oyuncu, 3 yıl boyunca maddi ve manevi kayıplar verdiğini dile getirdi. Aydın, kızını tek başına büyüttüğünü ifade ederek, geçen hafta ev sahibine "Bu yıl işlerim iyi gitmedi, kiramı arttırma" dediğini belirtti.

"MECBUREN YALNIZLIĞI TERCİH ETTİM"

Küçükçekmeceli bir kadının "Gözlerinde hep hüzün var, neden?" sorusu İclal Aydın'ı duygulandırdı. Aydın, "Hayat böyle yaptı. Tanınan bir sima olunca ister istemez yalnızlığı tercih etmek zorunda kalıyorsun. Para kazanan kadın, onun nasıl çevresi vardır diyorlar. Nerede? Dışarı çıkıp bir sohbet edemiyorsunuz. Söylediğiniz bir laf biraz sonra birilerinin bir hikayesi oluyor. Bu nedenle tercih edilir bir yalnızlık oluyor bu" dedi.

Yazdığı ve seslendirdiği şiirlerle birçok kesim tarafından beğenilen İclal Aydın, söyleşi sonunda okuduğu "Babam" şiiriyle Küçükçekmecelilere duygu dolu anlar yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi İstanbul Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title