Haberler

Başarılı operasyonlara imza atan Yerlikaya'ya soruldu: Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı?

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son günlerde iyiden iyiye artan FETÖ operasyonlarına bağlı olarak yöneltilen "Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı?" sorusuna "Su uyur FETÖ uyumaz, kılıktan kılığa giren bu ihanet yapılanmasının kökünü kazıyoruz" yanıtını verdi.

Son dönemde terör örgütleri, çeteler ve organize suç örgütlerine yönelik birbirinden başarılı operasyonlara imza atan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik operasyonların hız kesmemesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

YERLİKAYA'YA FETÖ OPERASYONLARINA İLİŞKİN SORU

Sözcü gazetesine konuşan Bakan Yerlikaya'ya "Bugün hala FETÖ operasyonlarının sürdüğünü görüyoruz. Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı? Saklanarak mı yaşıyorlar?" sorusu yöneltildi.

"TEK TEK TESPİT EDİP ADALETE TESLİM EDİYORUZ"

Kamuoyunda da büyük merak konusu olan soruya Bakan Yerlikaya şu yanıtı verdi; "Biz biliyoruz ki; "Su uyur FETÖ uyumaz"... Yaptığımız operasyonlarla kılıktan kılığa giren bu ihanet yapılanmasının kökünü kazıyoruz... Örgütün sözde "Askeri Mahrem Yapılanması", "Emniyet Mahrem Yapılanması", "Güncel Yapılanması" içerisinde faaliyette bulunanları, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunanları, örgütün "Gaybubet Evi" olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barınan ve haklarında 'aranma' kaydı bulunanları tek tek tespit edip adalete teslim ediyoruz.

"FETÖ'YE YÖNELİK 4130 OPERASYON YAPTIK"

15 Temmuz gecesi, milletimizin omuzlarımıza yüklediği yükün de sorumluğun da farkında olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz dönemde FETÖ'ye yönelik; 4130 operasyon yaptık. 6260 şüpheli gözaltına alındı. 1.312'si tutuklanırken, 1.290'ı hakkında adli kontrol kararı verildi."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

BUĞRA EMRECİKSİN:

2007 yılında yaşım 17 iken F. Gülen'in ABD ajanı olduğunu, devlete sızdıklarını ben çocuk aklımla anlamışken nasıl olurda birileri çıkıp kandırıldık, aldatıldık affedin diyebilirler...? Bu ajanları TSK'nın içine, devletin kurumlarına sokan siyasilerin hiç mi suçu yok.?

739
72
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

benzer soruları biz de sorduk çocuk. mesela ecevit bile bunların okullarına methiyeler diziyordu. S. demirel, üniversitlerinin açılışını yapıyordu. Daha kimler kimler evlat...

yanıt208
yanıt261
sade vatandaş:

akıllanmadılar şimdi fötöşten boşalan yerlere başka fetöşler yerleştirdiller bu yerleştirdikleri fetöşler Atatürkün resmini yakalarına asmaya bile korkuyorlar o yüzden toplu iğne bulamadık yalanına sarılıyorlar hep ihanet hep ihanet ülkeyi topla tüfekle yıkamadılar içten yıkmaya çalışıyorlar

yanıt308
yanıt63
HALİS ER:

büyük adansın Yerlikaya

100
164
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Yazdığım yorumu yayınlamaya cesareti olmayan insanlar gazetecilik, habercilik yapıyor, aldığınız maaşlar boğazınızdan nasıl geçiyor korkaklar...?

146
22
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Belli ki boş yapmışsın...

yanıt32
yanıt154
BUĞRA EMRECİKSİN:

Kadrolu troller bende sizi bekliyordum, hadi sapır sapır dökülün şimdi karşıma...

yanıt151
yanıt29
BirVarmışBirYokmuş:

Kadrolu trol mü. he siz öyle deyince haklı oluyorsunuz ha bi de cahil demeyi unutmuşsun.

yanıt15
yanıt52
Güray Dilli :

Yorumları kim yayınlıyorsa belli ki sıralayamıyor. İlk yazan aşağılara gitmeliyken nal gibi ilk sırada duruyor...

yanıt16
yanıt2
Mevlüt:

Bu arada kadrolu sığırların sayısı bayağı arttı

yanıt14
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title