Haberler

İçişleri Bakanı Soylu'nun kayınpederi Metin Dinç Samsun'da vefat etti

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kayınpederi Metin Dinç, Samsun'da 81 yaşında vefat etti.

Samsun'un Bafra ilçesinde dün gece rahatsızlanan Metin Dinç, getirildiği Bafra Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

SOYLU'NUN EŞİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Babasının vefat haberini alan Bakan Soylu'nın eşi Hamidiye Soylu, uçakla Ankara'ya geldi. Buradan karayolu ile Bafra Devlet Hastanesine gelen Bakan Soylu'nun eşi büyük üzüntü yaşadı.

BUGÜN İKİNDİ NAMAZI SONRA DEFNEDİLECEK

Hayatını kaybeden Metin Dinç'in cenazesi bugün Bafra Yıldırım Beyazıt Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kayınpederinin vefat haberini duyan İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan ve çok sayıda partili Bafra Devlet Hastanesine geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Samsun Bafra Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

vatandas:

Karakterli dönek değilse Allah rahmet eylesin Karaktersiz dönekse Allah rahmet eylemesin

11
40
yanıtYanıtla
Mehmet Ali KARABAY:

Kayın pederinizin Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sizin gibi bir Allah başımızdan eksik etmesin. Terörün kökünü kazıyıp yok edin.

25
10
yanıtYanıtla
Recep IŞIK:

Sayın İçişleri Bakanım!Kayın Pederiniz Metin in DİNÇ ın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma ALLAH CC. dan rahmet ve merhamet siz kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı, sabır ve metanet diler, Merhumun toprağı''NUR''mekanı''FİRDEVS CENNETİ''yoldaşı Yüce Yaratan ve onun Yüce İSLAM PEYGAMBERİ Hz. Muhammed Mustafa Sav. olsun değerli İçişleri bakanım vatan ve millet evladı Süleyman SOYLU BEY EFENDİ!Acılarınızı paylaşır size sevgi ve selamlarımı iletirim. Recep IŞIK ve ailesi

16
17
yanıtYanıtla
RECEP ISIK´A:

recep isik efendi bir allah rahmet eylesin demek yeterliydi bu kadar uzun yagciliga ne gerek var ad ve soy adini acikca yazdigina göre isi ögrenmissin bir beklentin olmali bana ne bu yazdiklariniz nede inanciniz samimi gelmiyor .

yanıt9
yanıt13
Recep IŞIK:

Yahu sen kimsin?İsmini de yazamamışsın. Sana ne diye hitap edeceğimi de bilmiyorum. Ulan ben 65 yaşındayım benim ne beklentim olacak?Ben Sayın bakanımı seviyorum onun için içimden geldiği gibi sevdiklerime yazdığım baş sağlığı mesajı gibi yazdım. Hem acaba hangi Recep IŞIK?Binlerce Recep IŞIK var 85 milyon Türkiyemiz de. Hemen bunada bir ''KILIF''buldun sana helal mı olsun harammı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum.

yanıt8
yanıt4
VAHDETTIN:

Gayet güzel bir baş sağlığı dilemiş adam konuyu nereye çekiyorsunuz amaç başsağlığı dilemek kimin nasıl yazacağına uzun veya kısa herkesin yorumu kendini bağlar.. Allah rahmet eylesin

yanıt0
yanıt0
Adınız:

Ben buradan baş sağlığı dileyince merhumun yakınları okuyacak mı

6
22
yanıtYanıtla
Adam:

Sen dilemesende olur onun sevenleri yeter terbiyesizlik yapmayin insanlarin acilari ile alay etmeyin musluman bir turke bu yakismaz

yanıt4
yanıt3
Hasan:

Başınız sagolsun

19
9
yanıtYanıtla
Mehmet:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Soylu ve Dinç ailelerine sabırlar diliyorum.

19
7
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title