Haberler

Hudut Kapılarından Giriş ve Çıkış İşlemleri Yapılamıyor

Güncelleme:

Polis network ağında meydana gelen arıza nedeniyle Türkiye genelinde tüm hudut kapılarında giriş ve çıkış yapılamıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü, polis network ağında meydana gelen arıza nedeniyle Türkiye genelindeki hudut kapılarında giriş ve çıkış işlemlerinin yapılamadığını bildirdi. Arıza nedeniyle, Edirne'deki sınır kapılarında yoğunluk meydana geldi. Kapıkule Sınır Kapısında gurbetçilerin araçları ve yurt dışına çıkacak tırlar, metrelerce kuyruk oluşturdu.

KORNA ÇALARAK TEPKİ GÖSTERDİLER

Yunanistan'a açılan İpsala ve Pazarkule Sınır Kapısı ile Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısında da araç yoğunluğu oluştu. Sınır kapıları önünde uzun süredir bekleyen vatandaşlar, zaman zaman korna çalarak duruma tepki gösterdi.

"NETWORK AĞINDA ARIZA"

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada hudut kapılarındaki giriş ve çıkışların durmasının polis network ağındaki arızadan kaynaklandığını söyledi.

İki saattir süren arızanın ne kadar devam edeceği konusunda bir bilgi olmadığını ifade eden Ceylan, "Polis network ağındaki bir arıza nedeniyle Türkiye genelinde, tüm kara, hava ve deniz hudut kapılarında giriş-çıkış işlemleri yapılamıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Cemil Ceylan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title