Haberler

Hollandalı Genç Kadının Ölümsüz Aşkı

Güncelleme:

Hollandalı Bernadette Van Gils, askere gitmeden önce nişanlandığı Osmaniyeli Şehit Piyade Onbaşı Murat Karaman'ın 7 yıldır mezarını ziyaret ediyor.

Hollandalı Bernadette (27), 2006 yılında Antalya'nın Alanya ilçesinde tanıştığı Murat Karaman'ın daha sonra askerlik görevi için gittiği Şırnak'ta 10 Eylül 2007 tarihinde şehit olması üzerine yıkıldı. Şehit nişanlısını unutamayan Bernadette, o tarihten itibaren her yıl Hollanda'dan Osmaniye'ye gelerek şehit nişanlısının mezarını ve ailesini ziyaret ediyor.

"ÖLDÜĞÜ HABERİ GELİNCE İNANAMADIM"

Nişanlısını çok sevdiğini ve unutamadığını belirten Bernadette, "Onunla Alanya'da tanıştım ve onu çok sevmiştim. Askere gittikten sonra da hafta sonları buluşuyorduk. Onunla çok mutluydum. Öldüğü haberi gelince inanamadım. Onu bugüne kadar unutamadım. Her yıl Osmaniye'ye gelerek mezarını ve ailesini ziyaret ediyorum. Bundan sonra da gelmeye devam edeceğim" dedi. İlerde evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusu üzerine Bernadette, "Evlenmeyi düşünmüyorum. Onu ve ailesini çok sevdim. Ailesi de beni seviyor" şeklinde konuştu.

MEZARINI KARANFİLLE DONATTI

Sevdiğinin mezarını karanfillerle donatan Bernadette, ziyarette duygulu anlar yaşadı.

Şehit Murat Karaman'ın annesi Hatice Karaman da, Bernadette'nin oğlunu bu kadar sevmesinin kendilerini çok duygulandırdığını belirterek, kendilerinin de Bernadette'yi çok sevdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Karaman Osmaniye Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title