Haberler

Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan'dan veda mesajı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 8 yıla birçok başarı sığdırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Hitit Üniversitesi bir başarı hikayesidir.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 8 yıla birçok başarı sığdırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Hitit Üniversitesi bir başarı hikayesidir." ifadesini kullandı.

Alkan, iki dönem rektörlük yaptıktan sonra görev süresinin sona ermesi nedeniyle yayınladığı veda mesajında, rektörlük görevini büyük bir onur, mutluluk ve heyecanla iki dönem sürdürdüğünü aktardı.

Rektörlüğü döneminde üniversitenin geldiği noktayı istatistiksel rakamlarla özetleyen Alkan, şunları kaydetti:

"Tüm bu veriler, üniversitemizin kaliteden ödün vermeden hızlı şekilde gelişimini ve kurumsallaşmasını sürdürdüğünü göstermektedir. Gelinen aşamada üniversitemiz dünya standartlarında bir üniversite haline geldi. Hitit Üniversitesi, bir başarı öyküsüdür. Üniversitemizin bugün ulaştığı seviyeye gelmesi, değerli akademisyenlerimizin ve mesai arkadaşlarımızın fedakarca gayret ve çalışmalarının bir sonucudur. Çorum'da 8 yılda çok güzel bir hikaye yazdık diye düşünüyorum. Öğretim elemanlarımızın proje ve yayın sayısı bakımından üniversiteler arasındaki sıralamalardaki başarılı yeri, birçok bağımsız kuruluş tarafından tescillendi. Öğretim elemanlarımızın bugüne kadar göstermiş olduğu bu başarının bundan sonrasında da artarak devam ettireceğine yürekten inanıyorum."

Alkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü de tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hitit Üniversitesi Reha Metin Alkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title