Haberler

Hırsızlık Zanlısı Yarım Saatte Yakalandı

Güncelleme:

Atakum'da bir iş yerinin çelik para kasasından 8 bin bin lira çalarak kaçan zanlı, yarım saatte yakalandı.

Atakum ilçesinde bir iş yerinin çelik para kasasından 8 bin bin lira çalarak kaçan zanlı, yarım saatte yakalandı.

Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda Mustafa Çetin'e ait çiçekçi dükkanındaki çelik para kasasının anahtarı, iş yerinde çalışan Hatice Sözen'in çantasından alınarak kasadaki 8 bin lira çalındı.

Durumu fark eden Sözen, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerindeki güvenlik kamerası kayıtları ve verilen eşkal üzerine çalışma başlattı. Ekipler, olay yeri yakınında eşkale benzer kişi ile karşılaştı. Polisleri görünce kaçmaya başlayan ve bir resmi kurumun bahçesine giren kişi kısa süren kovalamaca sonunda yakalandı.

Adanın H.T. olduğu ve benzer suçlardan suç kaydının bulunduğu öğrenilen zanlı gözaltına alındı. H.T'nin üzerinde yapılan aramada, iş yerinden çaldığı tahmin edilen paralar bulundu.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan iş yeri çalışanı Sözen, şunları söyledi:

"Ben müşteriyle ilgilenirken girmiş baya da kalmış içeride 5-6 dakika kalmış. Sonra büyük kasadaki parayı alıyor. Beni görünce eline herhangi bir şeyi alıp 'bunu bana satsana' demeye başladı. Ondan sonra ben onun arkasından tekrar kasaya gittim, kasayı açtım. Baktım paralar yok. Baktım dışarıda adam da yok. Hemen polisleri aradım. Çok çabuk yakalandı. Kasa açık değildi. Çantamın başındaydı. Kasanın anahtarı benim çantamın içindeydi. Açmış, kapatmış herhalde öyle oldu."

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çetin Hatice Sözen Atakum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title