Haberler

Hırsıza yaptığı uyarı şaşırttı! Yazıyı okuyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor

Güncelleme:

Adıyaman'da iş yeri defalarca soyulan bir vatandaşın hırsızlar için astığı "Sayın hırsız kardeş, içeride çalınacak bir şey kalmadı. Boşuna içeri girme, bina ağır hasarlı" yazılı uyarıyı görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

6 Şubatta meydana gelen depremde Adıyaman'da binlerce bina yıkılmış ve binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Deprem sonrası ağır hasar, orta hasarlı ve az hasarlı evlerde çok sayıda hırsızlık olayları ise yaşanmıştı. İş yerinin bulunduğu binada ağır hasar alan ve defalarca kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyulan Faruk Yaldız, hırsızlara güvenlik uyarısında bulundu.

"BOŞUNA İÇERİ GİRME"

Faruk Yaldız, "Sayın hırsız kardeş, içeride çalınacak bir şey kalmadı. Boşuna içeri girme, bina ağır hasarlı" yazılı bir uyarıda bulundu. Yaldız, hırsızlara yaptığı uyarı yazılarını da bina içerisine ve önüne koydu.

Hırsıza yaptığı uyarı şaşırttı! Yazıyı okuyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor

"BİZE YARAYACAK BİR ŞEY KALMADI"

Ağır hasarlı binanın alt kısmında bulunan iş yerinden belirli aralıklarla iş yeri malzemelerinin çalındığını belirten Faruk Yaldız, "Bizler depremde insanları canlı kurtarmanın peşine düşmüşken hırsızlar ise kendi işinin peşine düştü. İş yerimizde ne var ne yok hepsini çaldılar. Her geldiğimde bir şeyler çalınmıştı. Bu olaylara karşı dayanamadım, iş yeri içerisine ve dışına levhalar astım. Bu şekilde hırsızları uyarmak istedim. İş yerinde terazi, doğalgaz saati, elektrik kablo tesisatımız komple çalındı, büro ofis mobilyalarımızın hepsi çalındı. Kameralarımız çalındı, masa sandalyemiz çalındı, buzdolabı ve ocağımız çalındı. Bize yarayacak bir şey kalmadı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mahmut:

Çok vicdanlı bina hasarlı çökebilir ölürsün içeride boşuna bişey arana yok demiş. Helal olsun. Hırsızı bile canını korumak istemiş

19
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title