Haberler

Kurt: "Herkese Hizmet Ve Adalet Borcumuz Var"

Güncelleme:

AK Parti Sur Başkan Adayı Kurt, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, köy ziyaretlerini yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Beraberinde AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak yontürk ve Meclis üyeleriyle birlikte Sur İlçesi'ne bağlı köyleri ziyaret eden Kurt, burada taziye ve düğünlere de katıldı.

KÖYLÜLERDEN KURT'A BÜYÜK İLGİ

Kurt, dün Sur İlçesi'ne bağlı Çataksu, Tavuklu, Yeşilsu Mezrası, Yenidoğan, Tezgeçer, Sarıyazma, Kapaklıpınar, Köprüpaşı, Esenbağ, Köşk, Aksalkım, Sapancı, Akören Köyü ve Kayalar Mezrası'nı ziyaret Kurt, köylü vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan köylü çocuklara da şeker ve çeşitli hediyeler veren Kurt, onları sevmeyi ihmal etmedi.

AKÖREN KÖYÜ'NE TAZİYE ZİYARETİ

Kurt, Akören Köyü'ne bağlı Kayalar mezrasında ava giderken yaşamını yitiren amca çocukları İrfan Kayar ve Mehmet Şirin Kayar'ın taziyesine katıldı. Kayar Ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Kurt, daha sonra Köy ziyaretlerini sürdürdü.

DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİ

Köprübaşı Köyü'nde Ortaç ailesinin düğününe katılan Kurt, burada köylülerle halay çekti. Köy ve mezra ziyaretlerinin ardından kısa bir açıklama yapan Ak Parti Sur Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, yüz yıllık bir yoldan yürüyerek geldiklerini anlatarak, bu halka adalet ve hizmet borçlarının olduğunu söyledi. Kurt, şöyle dedi:

"Milletini kendine kul etmiş, haklarını görmediği, vatandaş olarak sadece sorumluluk yüklediği ve kendisini devletin bekası için meta olarak baktığı bir vatandaşlıktan, haklarını özgürlüklerini isteye isteye, 1924'ten, tek partili dönemden, İskilipli Atıf'lardan, Şeyh Said'lerden, İstiklal Mahkemelerinden, Menderes'lerden, Özal'lardan, Erbakan'lardan yürüye yürüye özgürlüklerine ulaştı. İnancımızı kaybetmedik, kimliğimizden vazgeçmedik. Onları avucumuzda, yüreğimizde tuta tuta, acılarımızın içerisinde yoğurarak bugünlere geldik. ve Allah'ın izniyle bizleri bugünlere getirenleri yalnız bırakmayacağız. Biz, yarası olan herkesin merhemi olmaya geldik. Kimseyi yenme gelmedik. Herkesi kucaklama, dertlerinin dermanı olmaya geldik. Bizim için bu şehirde acı çeken herkese, hizmet ve adalet borcumuz var"

Kaynak: Temsilci / Güncel

Abdurrahman Kurt Ak Parti Akören Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title