Haberler

"Her Ses Bir Nefes 2" Sosyal Sorumluluk Projesi

Güncelleme:

Kadın sorunlarına karşı toplumsal bilinci geliştirmek amacıyla 59 ünlü kadın şiddete karşı tek yürek oldu

Polisan Boya'nın katkılarıyla, Genç Kız Sığınma Evi Derneği'ne destek sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Her Ses Bir Nefes 2" sosyal sorumluluk projesi, mesleklerinde başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış 59 ünlü kadını yeniden bir araya getirdi. Bu yıl Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları'nın kapasite geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağlanacak projenin açılış sergisi Aqua Florya AVM'de yapıldı.

Serginin açılışına Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Bitlis, Genç Kız Sığınma Evi Derneği Başkanı Uğur İlhan'ın yanı sıra projeye gönüllü olarak destek veren isimlerden Alanur Özalp, Aslıhan Güner, Ayça İnci, Ayçin İnci, Ayşenur Yazıcı, Berrin Aktuğ, Eda Özerkan, Hande Doğandemir, Hande Kazanova, Hilal Ergenekon, Hülya Uğur, Ivana Sert, Mehtap Bayri, Nalan Aksoy, Oya Aydoğan, Selin Altay, Sibel Bilgiç, Ufuk Kaplan, Zahide Yetiş ve Zeynep Alasya katıldı.

Tüm Türkiye'de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bir farkındalık kazanmayı ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini kamuoyuyla paylaşmayı hedefleyerek, Genç Kız Sığınma Evi Derneği'ne destek sağlamak amacıyla hayata geçirilen ve proje tasarımı ve sanat yönetmenliği Kenan Bahadır Derre tarafından yürütülen "Her Ses Bir Nefes 2" projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf sergisi için 59 ünlü kadın, iki farklı konseptte Hakan Yüksel'e poz verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hülya Uğur Polisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title