Haberler

HDP'li Mahmut Toğrul: Gergerlioğlu'nun sağlık durumuna göre cezaevine gidip gitmeyeceğini bilemiyoruz

Güncelleme:

HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, dün gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi önünde açıklama yaptı. Toğrul, "Arkadaşımız burada mı kalacak yoksa cezaevine mi götürülecek, durumu hangisine elverişli, bunun bilgisini maalesef alamıyoruz" dedi.

HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul partisinden bir grup milletvekiliyle, milletvekilliği düşürülen ve dün gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun anjiyo olduğu Ankara Şehir Hastanesi önünde açıklama yaptı.

İLK OLARAK SAĞLIK KONTROLÜ YAPILMIŞ

Gergerlioğlu'nun evinde kabul edilemez bir tutumla gözaltına alındığını ifade eden Toğrul, gözaltı işleminin ardından ilk olarak sağlık kontrolü yapılmak üzere Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü belirtti. Gergerlioğlu'nun, strese bağlı nefes darlığı sorunu yaşamasına rağmen buradan cezaevine götürüldüğünü söyleyen Toğrul, Gergerlioğlu'nun daha sonra gece geç saatte Ankara Şehir Hastanesi'ne getirildiğini aktardı.

"DURUMUNUN NE OLACAĞINI BİLEMİYORUZ"

Toğrul, Gergerlioğlu'nun yoğun bakımda olduğunu ifade ederek "Arkadaşımız burada mı kalacak yoksa cezaevine mi götürülecek, durumu hangisine elverişli, bunun bilgisini maalesef alamıyoruz. Ama bunu yakından takip edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar şunu bilsinler ki HDP'ye, milletvekillerine veya herhangi bir üyesine geri adım attıramayacaklar." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Ömer Faruk Gergerlioğlu Şehir Hastanesi Ankara Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title