Haberler

HDP'li Vekilin Kardeşi, Terör Örgütü Üyeliğinden Yakalandı

Güncelleme:

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından gözaltına alındı.

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından İstanbul'da gözaltına alındı.

HDP'Lİ VEKİLİN KIZININ EVİNDE SAKLANMIŞ

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından 7 aydır aranan Muhsin Adıyaman'ın, istihbarat çalışması sonucu İstanbul Eyüp'te HDP Milletvekili olan ağabeyi Mehmet Emin Adıyaman'ın kızı Selda Adıyaman'ın evinde saklandığı tespit edildi.


HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman

GÖZALTI SIRASINDA VEKİL DE EVDEYMİŞ

Bunun üzerine Iğdır ve İstanbul emniyet müdürlüklerince eve düzenlenen operasyonda Muhsin Adıyaman gözaltına alındı. Güvenlik güçleri, Milletvekili Adıyaman'ın da bu sırada evde olduğunu belirledi.

Muhsin Adıyaman, işlemler için emniyete götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emin Adıyaman İstanbul Iğdır Eyüp Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500

Yorumlar (14)

OGUZ:

YAZIK : SAKLANMIŞ AMA ETEK GİYMEMİŞ UNUTMUŞ HERHALDE

37
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,,,:

ırkcı ınsanlar

4
36
yanıtYanıtla
anti aktrol:

aktroller havlarda havlar

6
33
yanıtYanıtla
abdulcabbar:

acımayın bu pisliklere yoksa bu şeytan ırkı size acımaz

32
4
yanıtYanıtla
ANTİ KİMYON:

pkk lıları yakalayıp cezaevine beslemeye ve kuvvetlendirmeye gönderiyoruz büyük başarı, bu adamlar cezaevinden çıkınca pkk nın beyin takımı oluyorlar, o zaman bunlarla hiç baş edilemiyor,

11
0
yanıtYanıtla
TOPLUMSAL ZEHİRLENME:

BİR ÜLKEDE CEZAEVLERİ DOLDUYSA O ÜLKEDE ADALET YOKTUR DEMEKTİR. . ÇÜRÜMÜŞ KOKUŞMUŞ BİR TOPLUM OLDUK. . YORUMLARI GÖRÜNCE CİDDEN KİM TERÖRİST BELLİ OLUYOR

1
8
yanıtYanıtla
Türkmen Torunu:

Gelde bu hdp yi chp ye anlat sozde ataturkculer hdp ye oy veriyor. Atatürk Teroriste oy verdiginizi duysa sizi astirirdi. Atam adini kirlettiler biz yükselteceğiz cCc

4
2
yanıtYanıtla
CANMobil-ANDROID:

bu ulkede isteyeni vatan sever istiyeni vatan haini yapyorlar .en buyuk teror sizsiniz .alcaklar

0
4
yanıtYanıtla
tipe bakMobil-ANDROID:

arkadaslar farkindamisiniz bu serefsizlerin hep tipleri ayni

3
1
yanıtYanıtla
ceyhanlı:

meclisteki vatan hainlerini nezaman içeri atacaksınız benim poisimin askerimin günahı nedir söyleyin AKP CHP MHP ben HDPKK ve terör yandaşlarını mecliste görmek istemiyorum bizlerde mi hainlik yapalım devletten maaş alabilmek için

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title