Haberler

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

Güncelleme:

Dolu uyarısı İstanbul'u harekete geçirdi, sabah saatlerinden beri halısını alan arabasına koşuyor. Merakla beklenen yağışla ilgili açıklama yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmini uzmanı Muammer Bil, İstanbul'da bu seferki dolu yağışının geçmiş dönemde olduğu gibi şiddetli olmayacağını belirtti.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbullu vatandaşlar dolu yağışından olumsuz etkilenmemek için hazırlıklar yaptı. Sabahın ilk saatlerinde uyarılar art arda yapılırken, İstanbul'da henüz olumsuz bir durum yaşanmadı. Vatandaşlar hava durumu haberlerini yakından takip ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmini uzmanı Muammer Bil, A Haber'de değerlendirmelerde bulundu.

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

"DAHA YEREL BİR YAĞIŞ OLACAK"

Muammer Bil, bu seferki dolunun İstanbul'da çok etkili olmayacağını belirtti. Bil, dolu yağışının geçmiş dönemde olduğu gibi şiddetli olmayacağını, beklenen yağışının daha yerel bir yağış olacağını vurguladı.

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Öte yandan, Ekim, kasım, aralık aylarında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olacağı yönünde tahminde bulunan uzman isim, yarın da İç Anadolu'nun iç kesimlerinde lodosun beklendiği belirtildi.

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (8)

PAŞALI:

Meteoroloji tahmincileri aldığınız maaşı hak ediyor musunuz önce vicdanınıza sorun. Neyi bildiniz ki ne iş yapıyorsunuz belli değil.

7
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

YAĞMURUN NE ZAMAN YAĞACAĞINI ANCAK ERMİŞLER BİLİR, SİZİN GİBİ DİNSİZLE DEĞÜÜÜL.

2
6
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Bugün 8 ekim perşembe saat 17 oldu meteoroloji dolu etkili olmayacak diyor. Zaten bu saate kadar etkili bir yağış bile olmadı sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz.

6
2
yanıtYanıtla
F.TEPELİ:

yani milletin dışarı çıkmqsını engellemek icin hergun dolu yağmasını sölesin bu uzmancıklar??

3
1
yanıtYanıtla
Yunus Paçal:

Bu ülkenin metodolojisi malesef çok yetersiz

0
4
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Meteoroloji çalışanlarına meteoroloji okutan eğitimciler, bunları nasıl okuttunuz önce kendinize bir sorun utanın kendinizden

0
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Atmosfer ne yapacağını haber vermiyor. Kimseye de haber vermiyor . Meteorolojik olayların tahmini kolay olsaydı amatörce bu iş yapılırdı. Yüzde yüz tutacak diye bir şey yok çünkü tahmin için yüzlerce değişken var ve değişken demekte değişebilir demek olduğuna göre de utanacak bir şey yok görevlerini yapıyorlar müneccim değiller bilim adamı onlar. . Dolu yağabilir demek kesin yağacak demek değildir. Yağma ihtimali var demektir. Halkı uyarmak görevleri. Uyarmazsa neden uyarmadı dersin.

yanıt1
yanıt2
vatandaş:

İnsanları neden bu kadar panik yaptırdınız o zaman? Dolu diye diye birileri para kazandı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title