Haberler

Hatay Kızılay'dan Yemin Törenine Gelen Ailelere Çorba

Kızılay'dan yemin törenine gelen ailelere çorbaTÜRK Kızılay'ı İskenderun Şubesi, İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda yemin edecek askerlerin törenine gelen aileler için sıcak çorba ikramında bulundu.

Kızılay'dan yemin törenine gelen ailelere çorba

TÜRK Kızılay'ı İskenderun Şubesi, İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda yemin edecek askerlerin törenine gelen aileler için sıcak çorba ikramında bulundu.

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda 2018/2 uzun dönem askerlerin yemin törenine gelen ailelere eğitim alayı içerisinde kurduğu stantta sıcak çorba, ekmek ve su ikramında bulundu. Türkiye'nin dört bir yanından geldiklerini söyleyen aileler Kızılay'ın bu ikramından dolayı çok memnun olduklarını söylediler. Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Kızılay'ın gönüllü ekipleri ile birlikte, Deniz Er Eğitim Alayında vatani görevlerini yapan Mehmetçiğin yemin merasimine katılmak üzere sabahın erken saatlerde ilçeye gelen ailelere ikram ettiklerini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Deniz Er Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title