Haberler

Hasan Ferit Gedik Davasında Gerginlik: Üç Gözaltı

Maltepe Gülsuyu’nda, Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan olaylara ilişkin davaya devam edilirken, adliyeye girmek isteyen 3 kişi gözaltına alındı.

Maltepe Gülsuyu'nda, Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan olaylara ilişkin davaya devam edilirken, adliyeye girmek isteyen 3 kişi gözaltına alındı.

Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan olaylara ilişkin davaya Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşma öncesi Anadolu Adalet Sarayı ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Duruşma devam ederken yaklaşık 30 kişilik grup, ellerinde pankartlarla adliyeye önünde toplanarak slogan attı. CHP Milletvekili Mahmut Tanal da gruba destek verdi. Bu sırada adliye önündeki bariyerleri aşarak içeri girmeye çalışan ikisi kadın üç kişi, polis ve güvenlikçiler tarafından durduruldu. Bariyerlerin dışına çıkarılan eylemciler gözaltına alınıp götürüldü. Bu sırada Milletvekili Mahmut Tanal, gözaltılara engel olmaya çalıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ferit Gedik Mahmut Tanal Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title