Haberler

Haruniye Kaplıcası Yeniden Hizmete Girdi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan şifalı su kaynağı Haruniye Kaplıcası, geçen yıl başlanan yenileme çalışmasından sonra düzenlenen törenle hizmete girdi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan şifalı su kaynağı Haruniye Kaplıcası, geçen yıl başlanan yenileme çalışmasından sonra düzenlenen törenle hizmete girdi.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, törende yaptığı konuşmada, kaplıca havuzları ve misafir odalarının tadilat ve tamirattan geçirilerek, modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Haruniye Kaplıcası'nın 80 yıldan beri yöre insanının şifa kaynağı olduğunu belirten Belediye Başkanı Namlı, şöyle konuştu:

"Haruniye Kaplıcası'nın yenilenip konforlu bir hizmet verebilmesi için çok emek harcadık. Havuz ve odaları, şifa arayanlar ve tatillerini en güzel geçirmek isteyen vatandaşlarımız için yeniledik. Ayrıca, çevre düzenlemesi tamamlanarak, yöremiz için turizm merkezi haline getirdik. Kaplıcanın suyu, cilt hastalıklarına, romatizmalara, kadın hastalıklarına, mide, safra kesesi, böbrek, bel ağrılarına, yaralara, yılan ve akrep sokmalarına karşı faydası biliniyor. Yöre insanı bir yana kaplıcaya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kayseri, Hatay, Mersin ve Adana'dan vatandaşlarımız geliyor. Kapılcanın hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Namlı, 1 Mayıs nedeniyle işçi bayramını kutladı.

Açılış törenine, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile cevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ökkeş Namlı Osmaniye 1 Mayıs Düziçi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title