Haberler

Harun Türk: Kafalar, Kendinden Kaçak" filmi 2022 vizyonda

Güncelleme:

Kafalar ekibinin yeni filmi "Kendinden Kaçak" çekimleri başlıyor. Müjdeyi yapımcı Harun Türk verdi.

Kafalar ekibi, geçtiğimiz yıllarda bir film projesi ise hayranlarının karşısına çıkmış ve bu bağlamda " Kafalar Karışık " filmini beyaz perdede izleyiciler ile buluşturmuştu. Hatta bu film içerisinde kendilerine Metin Akpınar, Erkan Can gibi güçlü isimler de eşlik etmişti. Genç fenomenlerin hayran kitlesi başta olmak üzere film oldukça beğenilmiş ve bunun üzerine seriye bir de devam filmi çekme kararı alınmıştı.

Filmin Yapımcılığını Harun Türk Üstlenecek!

Kafalar isimli Youtube kanallarıyla ünlenen genç Youtuber'lar, ilk filmlerinden sonra yoğun ilgiden sonra yeni bir film projesi ile karşımıza çıkıyor. Filmin yapımcılığını üstlenen Harun Türk ise, bu konuda oldukça heyecanlı olduğunu ve Kasım ayının başında çekimlere başlanacağını belirtti.

Bu haberlerin ardından filmin konusunun ne olacağı da merakla beklenirken Harun Türk bu konu hakkında da Kafalar ekibinin hem ilginç hem de eğlenceli anılarından bahsedileceğinin bilgisini verdi.

Oyuncu Kadrosu İçerisinde Güçlü İsimler Var!

Bilindiği üzere Kafalar ekibine ilk filminde güçlü oyuncular eşlik etmişti. Devam filmi olan Kendinden Kaçak'ta da kendilerine Suat Sungur, Ruhi Sarı, Hakan Bilgin, Şinasi Yurtsever gibi isimlerin eşlik edeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Akpınar Erkan Can Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title