Haberler

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Açıklaması

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Cumhuriyet bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Cumhuriyet bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Özyavuz'un mesajında, Türk milletinin, dünyanın gördüğü en yıkıcı savaşlardan birinin sonrasında dahi ne kadar zor ve çetin sonuçlar altında olursa olsun, hiçbir dayatmayı kabul etmeyeceğinin tüm cihana gösterdiğine vurgu yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Başkan Özyavuz, Türk milletinin kurtuluş destanının birçok millete örnek olduğunu vurguladı.

Başkan Özyavuz'un mesajında, "Kurtuluş destanımız sadece bizim milletimizi kurtarmamış, bu dik duruş, işgal altında ve sömürge haline gelmiş milletlere de örnek, umut olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk, yeni kurulacak devletin yönetim şeklinin millet egemenliği esasına dayalı bir yönetim şekli olan cumhuriyet olması gerektiğine inanmaktaydı. Asil milletimiz cumhuriyeti benimsemiş, onun getirdiği değerlere sımsıkı sarılarak bugüne kadar onu ayakta tutan yegane güç olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda olduğu gibi, 15 Temmuz 2016'da da demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, barış ve huzurumuzu hedef alan hain darbe girişimi vatanımızın şerefli evlatlarının sergilediği eşsiz mücadeleyle def edilmiştir. Asil milletimiz, Cumhuriyetine sonsuza kadar sahip çıkacaktır. Milletimiz bunu 15 Temmuz 2016 tarihinde tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır. Bu duygu ve düşüncülerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" ifadelerine yer verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özyavuz 29 Ekim Harran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title