Haberler

Harçlık Vermeyen Belediye Başkanını Pompalı Tüfekle Makamında Vurmak İstedi

Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Mehmet A.iddialara göre Akyazı Kuzuluk Belediye Başkanından harçlık ve iş istedi.

Ancak Belediye Başkanı Bilal Soykan'dan olumsuz yanıt alınca pompalı tüfekle başkanın makam odasına geri dönen saldırganı belediye personeli güçlükle engelledi. Personel tarafından etkisiz hale getirilen kişi görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak olay yerinden kaçtı.

Alınan bilgilere göre bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mehmet Algan (35) iddialara göre belediye başkanından harçlık ve iş istedi. Ancak Başkanı Bilal Soykan kabul etmeyince Mehmet Algan sinirli bir şekilde belediyeden ayrıldı.

Bir süre sonra belediye binasına elinde pompalı tüfekle gelen Mehmet Algan başkan Soykan'ın makam odasına girdi. Bu esnada olayı gören belediye personeli saldırgana müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Saldırgan bir anlık boşluktan yararlanarak belediye binasından kaçmayı başardı.

Olay yerine kısa sürede gelen Jandarma ekipleri Mehmet Algan'ın evine giderek saldırıda kullanılan Pompalı tüfeği ele geçirirken saldırganı ilçede aramasına rağmen bulamadı.

Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan olayla ilgili gazeteciler açıklama yaparak Mehmet Algan'ın sinirsel sorunları olan birisi olduğunu söylerek, Her zaman para istemeye geliyordu. Birkaç defa kendisine iş bulduk fakat çalışmadı. Bugün de gelip harçlık istedi. Bende her zaman bu olmaz derken tartıştık. Çıktı gitti. Sonra pompalı tüfekle geri geldi. Arkadaşlar engel oldular dedi.

Başkan Soykan saldırgandan şikayetçi olurken Jandarma saldırgan Mehmet Algan'ı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzuluk Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title