Haberler

Hande Yener Gelinini Ankara'da Buldu

Türk pop müziğinin kraliçesi Hande Yener, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde verdiği konserde binlerce hayranına muhteşem bir akşam yaşattı.

Konser sırasında sahneye davet ettiği hayranını, kendisine eşlik eden DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu ile tanıştıran Yener, izleyenleri oldukça eğlendirdi.

Başkent Ankara'da özellikle kadın ve çocuklara hitap eden zengin marka karmasıyla 'Dişi AVM' olarak da anılan, projesi dünyaca ünlü mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık'a ait One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi, unutulmaz bir hafta sonu partisine imza attı. Gün boyunca renkli etkinliklere ev sahipliği yapan One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde akşam saatlerinde görsel şovlar ve havai fişek gösterisinin ardından, tarzı ve şarkılarıyla Türk Pop Müziğinin en iddialı starlarından Hande Yener sahne aldı.

Şarkılarını hayranlarıyla bir ağızdan söyleyen Yener'in sahneye çıkan hayranıyla sohbeti oldukça dikkati çekti. Beraber dans ettiği hayranı sahneden inmek istemeyince sahnede kendisine eşlik eden DJ oğlu Çağın ile tanıştıran Yener, "Gençleri tanıştırdım, modern kaynanayım" dedi.

Engelli bir hayranı kendisi için yaptığı yastığı hediye edince duygusal anlar yaşayan Hande Yener, sahneye çağırdığı minik hayranlarıyla da düet yaptı.

-One Tower AVM'de Yalçıntaş izdihamı

Genç kızların yeni gözdelerinden müzisyen İlyas Yalçıntaş da One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin hafta sonu partisinde hayranlarıyla buluştu. "İncir" ve "Olmazsan Olmazımsın" şarkısını Ankaralılar'la birlikte söyleyen Yalçıntaş'tan imza alabilmek için hayranları birbiriyle yarıştı.

-"Ankaralı buluşma noktasına kavuştu"

Öte yandan, projeyi hayata geçiren İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik ve Ahmet Pelit ile Tabanlıoğlu Mimarlık ortaklarından Melkan Gürsel gazetecilerle bir araya geldi.

İnşa edilen neredeyse tüm alışveriş merkezlerinin birbirine benzediğini kaydeden Özçelik, Başkent'teki alışveriş merkezi anlayışını yenilemeyi hedeflediklerini belirtti.

Özçelik şunları söyledi:

"İnşa edilen tüm AVM'ler birbirine benziyor. Biz One Tower projesini hayata geçirirken amacımız farklı bir proje hayata geçirmek, misafirlerimizin yalnızca alışveriş değil gerçekten keyifle zaman geçirebilecekleri bir buluşma noktasına imza atmak istedik. Alışveriş tutkunlarının tercih edeceği sıcak bir adres olmakla birlikte, ailece keyif alınabilecek özellikler ve etkinliklerle de Ankaralının buluşma adresi olacak."

Projenin hayata geçirildiği Oran bölgesinin Ankara için önemli yerleşim merkezlerinden olduğunu vurgulayan Melkan Gürsel ise,"Binaya özellikle arazinin katmanları biçim veriyor. Özellikle sokak seviyesinde yer alan katlardaki açık ve kapalı alanlar, Ankara'nın en yüksek noktalarından birinde, manzaraya karşı yeme-içme keyifli zaman geçirme mekanları tüm kentlinin kullanımına açık olarak planlandı. One Tower sadece bu bölgenin değil tüm Ankaralıların buluşma merkezi olurken kültürel, sosyal etkinliklerle de canlanacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özkan Özçelik Hande Yener Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title