Haberler

Haluk Kırcı Tahliye Oldu

Güncelleme:

Ankara'da 1978 yılında Türkiye İşçi Partisi üyesi 7 kişinin ölüm olayına karıştığı gerekçesiyle hüküm giyen Haluk Kırcı, tahliye oldu.

Ankara Bahçelievler'de 1978 yılında Türkiye İşçi Partisi (TİP) üyesi 7 kişinin ölüm olayına karıştığı gerekçesiyle hüküm giyen Haluk Kırcı, akşam saatlerinde tahliye oldu.

2012 YILINDA ÇIKAN YARGI PAKETİNDEN YARARLANDI

Kırcı, cezaevinden tahliye olduktan sonra karıştığı suçtan dolayı 2011 yılında infazı yandığı için yeniden cezaevine girmişti. Eskişehir Özel Tip Cezaevi'nde bir süre cezasını çeken Kırcı, 3 yıl önce Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatıyordu. 2012 yılında çıkan üçüncü yargı paketindeki maddelerden yararlanan kırcı, 3 Şubat'ta H tipi cezaevinden Bursa Açık Cezaevi'ne nakledildi. Avukatlarının müracaatları sonucu Haluk Kırcı akşam saatlerinde tahliye edildi.

5 ÖĞRENCİYİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETMİŞTİ

Daha önce Bahçelievler katliamı davasında ifadesi alınan Haluk Kırcı, 7 öğrenciden 5'ini kendisinin, 2'sini de Abdullah Çatlı'nın öldürdüğünü savunarak, "O günkü şartlar içinde inanmış bir militandım. İliklerime kadar inanmıştım. Yüz kişi de gelse öldürecektim" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İşçi Partisi Haluk Kırcı Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (156)

cafermobilWeb@haberler.com:

Yahu peki kardeşim düpedüz benim dinime,milletime,cihanda zamanında hükümran olmuş ecdadıma küfür edenlerin,tahrik edenlerin cezası ne olacak ah komünistler sizler varya aynı şu çöpcüyü tahrik eden çocuk gibisiniz oğlum bak git

77
14
yanıtYanıtla
deniz:

asıl çocuk gibi ağlayan sizlersiniz. adamları öldürüp, asıp daha sonra ağlayan yine sizsiniz. katilliği savunan da sizsiniz. insanı çöpçü diye aşağılayan da sensin. 1950 yılında senin o savunduğun taraf bütün madenlerimizi geleceğimizi sattı amerikaya israile. şimdi sen bana bu ülkeye sosyalistlerin mi etki ettiğini söylüyorsun gerzek.

yanıt1
yanıt3
YUSUFİYELİ:

PKK MİLİTANLARINI MEMUR YAP ÖĞRETMEN YAP HALUK KIRCIYI ZİNDANLARDA ÇÜRÜT

61
29
yanıtYanıtla
cemil celalimobilWeb@haberler.com:

Gecmis olsun allah birdaha dusurmesin vatanimin yigit evladi

50
33
yanıtYanıtla
Alpaslan Mobil-IOS:

Çizreli siz ANCA ışıtı Amerika dan Dünya'dan destek alır vurur sunuz sen değil kırcıyı vurmak önce insan ol Mayı öğrenenin Yaşadığınız ülkeye saygılı olun ayıp

52
12
yanıtYanıtla
CcCMobil-IOS:

Allah'ına kurban en baba ülkü'cülerden Haluk abi...

31
23
yanıtYanıtla
nichemobilWeb@haberler.com:

KATiLL köpek

36
17
yanıtYanıtla
MYK:

paketler hep terörist pkk ve sempatizanlarına yarayacak deyil ya birazda vatanını milletini seven şerefli insanlara yarasın haluk kırcı gibi. . .

39
10
yanıtYanıtla
gerceklermobilWeb@haberler.com:

Böyle adamlar bir daha cezaevinden çıkmamalı ki herkese ders olsun. Kimse siyasi görüslerinden ötürü bir baskasını öldürmesin

32
15
yanıtYanıtla
ahmet karpuzMobil-ANDROID:

bu katili neden tahliye ettiler ki adam düpe düz bir katillllll

30
15
yanıtYanıtla
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title