Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Bornova'da, Atilla Kaya ise Torbalı, Balçova, Bornova, Buca ve Menderes ilçelerinde halk oylaması çalışmaları için vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Bornova'da, Atilla Kaya ise Torbalı, Balçova, Bornova, Buca ve Menderes ilçelerinde halk oylaması çalışmaları için vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bornova Cumhuriyet Meydan'ndaki esnafla bir araya gelerek kahvaltı yapan Sürekli, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatarak, halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi.

Anayasanın 1982 model olduğunu, içinde vesayet ve darbe kalıntıları bulunduğunu, yamalı bohçaya dönüştüğünü dile getiren Sürekli, şunları kaydetti:

"2002'de yerle bir olan Türkiye artık üç kat daha büyük. Bu eski model anayasa ile Türkiye bundan sonra ne kadar hızlı yol alabilir? Bu anayasa, koalisyonların, ekonomik krizlerin, belirsizlik dönemlerinin anayasası, bu anayasa iki başlı yönetimin anayasası."

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ise Torbalı, Balçova, Bornova, Buca ve Menderes ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Menderes ilçesine bağlı Karakuyu ve Çileme mahallelerinde vatandaşlarla kahvehane toplantısı yapan Kaya, 16 Nisan'da sandıktan çıkacak 'evet' kararı ile Türkiye'nin geleceğe olan yürüyüşünün emin adımlarla devam edeceğini, istikrarın sürmesi için 16 Nisan'ın çok önemli olduğu ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kerem Ali Sürekli AK Parti Bornova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title