Haberler

Hakan Şimşek'ten Yaz Sürprizi!

Pop müzik piyasasının yükselen ismi Hakan Şimşek bu sefer 'Pire' adlı single çalışması ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Hakan Şimşek Yeni Single'ı 'Pire' İle Döndü!

Söz, müzik ve düzenlemenin Uğur Balcı'ya ait olan şarkının klip çekimleri Ümraniye Platolarında gerçekleşti. Klibin yönetmenliğini Kadir Yücel üstlendi.

Yaklaşık 8 ay önce çıkardığı 'Bilmukabele' maxi single'ı ile adından söz ettiren Hakan Şimşek bu sefer 'Pire' şarkısıyla adından söz ettiriyor.

Hakan Şimşek şunları söyledi: "Bir önceki albümümüz yoğun ilgi gördü, çok sevildi. Bu yaz hem sevenlerimize hem de müzikseverlere yaz boyu dillerin düşmeyecek melodi ve sözlerle süper bir single hazırladık. Biz bu single hazırlarken çok keyif aldık, umarız sevenlerimiz de dinleyenlerimiz de keyif alarak dinliyorlardır. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki şuana kadar gelen tepkilerden de oldukça mutluyuz. Tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Şimşek Ümraniye Balcı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title