Haberler

Hafızalardan Hiç Silinmeyecek! Cüneyt Özdemir ve Dilber Ay'ın "Zorunda Mıyım" Diyaloğu

Güncelleme:

Cüneyt Özdemir o zamanlar hazırlayıp sunduğu 5N1K programının konuğu sanatçı Dilber Ay'dı. Cüneyt Özdemir, "En çok istenen 5 parçanın ismini sayar mısınız?" sorusuna Dilber Ay, "Zorunda mıyım" ile başlayan cümle kurunca olanlar olmuştu.

Dün gece hayata veda eden sanatçı Dilber Ay farklı kişiliği ve şarkılarıyla ülke halkının kalbinde yer etmiş bir isimdi. Her tavrıyla insanları güldürmeyi başaran ve sempatik bir isim olarak tanınan Dilber Ay'ın haber programı sunucusu Cüneyt Özdemir ile yaşadığı "Zorunda mıyım" diyaloğu da Türk televizyonları efsaneleri arasına girdi ve hafızalardan silinmeyecek bir yer aldı.

Cüneyt Özdemir, "Cezaevinde en çok istenen 5 parçanın ismini sayar mısınız?" sorusuna Dilber Ay, "Zorunda mıyım" ile başlayan cümle kurunca olanlar olmuştu.

NELER YAŞANMIŞTI?

5 yıl önce Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K'da programında Flash TV'de mahkumlar için yapılan bir programla ilgili görüntüler ekrana getirilmişti. Programın konuğu ise sanatçı Dilber Ay'dı. Cüneyt Özdemir, "En çok istenen 5 parçanın ismini sayar mısınız?" sorusuna Dilber Ay, "Zorunda mıyım" ile başlayan cümle kurunca olanlar olmuştu. Dilber Ay'ın sözlerini yanlış anlayan Özdemir'i Dilber Ay düzeltmişti. Ay, parçanın isminin "Zorunda mıyım" olduğunu ifade etmişti.

"BU ANLAR İLE HATIRLANACAĞIZ"

Dilber Ay'ın ölüm haberini alan Cüneyt Özdemir, Twitter hesabından paylaşım yaparak, "Zorunda mıyım? ( Dilber Ay'ın kendisi ile şahsen hiç karşılıklı tanışmamış olsak da sanırım 5n1k canlı yayınındaki bu anlar ile hatırlanacağız. Allah Rahmet Eylesin)" dedi.

Hafızalardan Hiç Silinmeyecek! Cüneyt Özdemir ve Dilber Ay'ın 'Zorunda Mıyım' Diyaloğu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cüneyt Özdemir Dilber Ay 5n1k Haberler

500

Yorumlar (22)

Diyarbakırlı:

Güzel insan Allah rahmet etsin, inanılmaz acılar çeken bu hanım efendi hiçbirzaman ben ezildim perişan oldum ve ezilmişlik edebiyatı yapmadı hep dimdik ayakta durdu kendince ve kendi uslubunca hayata karşı mucadele eti yılmak yok hiçbirşekilde, mekanı cenet olsun

22
1
yanıtYanıtla
harun:

mekanı cennet olsun

21
1
yanıtYanıtla
Amon hutep:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Zorunda mıyim

18
0
yanıtYanıtla
Mahmut:

Allah rahmet eylesin. ''Dünyayı İyilik Kurtaracak''

17
0
yanıtYanıtla
YAPIŞTIR KANKA:

Tüm eserler bitiyo artık içimizden biri bu insanlar derdi kederi bilen anlatan dile döken fakirliği yaşamış hala yaşıyo olan ınsanlar hep ölüyolar dünyanın kaderi bu ama kerimcan gibi delikli şekerler bide kız var hayvan ki hayvan bunlar da ne yapsa cahil cühela çoluk çocuk poh pohlamaya devam edıyo . Allah rahmet eylesin gardaşım. Gönlün gibi cennette de mekanın güzel olsun.

15
2
yanıtYanıtla
Eğitimci:

Dilber Hanım''a Allah rahmet eylesin.

16
1
yanıtYanıtla
MetiN EmsaL:

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun :-( Yüregi gönlü güzel insan :-(

16
0
yanıtYanıtla
Aa:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah . Yorumlara bakıyorum da hiç kötü söyleyen yok . Bu senin ne kadar sevildiginin ispatı dilberay . Yattığın yer nur olsun

13
2
yanıtYanıtla
ÖZCAN:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

14
0
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar :

BİR DELİKANLI KADIN. DELİKANLI SANATÇI GÖÇTÜ HAYATIMIZDAN. NUR İÇİNDE YAT. ALLAH RAHMET EYLESİN....!!!

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title