Haberler

Hafif Ticari Araç Traktörle Çarpıştı: 4 Yaralı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nin Dokurcun Beldesi'nde traktörle hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2'si ağır, 4 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nin Dokurcun Beldesi'nde traktörle hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2'si ağır, 4 kişi yaralandı.

Öğle saatlerinde, Akyazı'dan Dokurcun yönüne giden Fikret Yaşar yönetimindeki 54 HZ 936 plakalı traktör, karşı yönden gelen İsmail Koç yönetimindeki 14 DB 727 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada, Bolu'nun Taşkesti İlçesi'nde imamlık yaptığı öğrenilen araç sürücüsü İsmail Koç ve traktörde bulunan Hasan Kaba, Cevat Yaşar ve Canfer Özkılıç çeşitli yerlerinden yaralanarak Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Koç ve Kaba, ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Traktör sürücüsü Fikret Yaşar kazayı anlatırken, "Akyazı Dokurcun D 140 Karayolu'ndan Yörükyeri Köyü istikametine gidiyordum. Hafif ticari araç karşı istikametten geliyordu, sürücüsü telefonla konuşuyordu. Bir anda yolda yalpalamaya başladı. Ben kaçabildiğim kadar yolun kenarına kaçtım ama kurtaramadım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Sakarya / Akyazı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokurcun Sakarya Akyazı Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title