Haberler

Habertürk Tartışma Programlarını Kaldırdı

Güncelleme:

Habertürk, 7 Haziran seçimleri geçene kadar tartışma programlarını yayından kaldırdı. Karardan sadece Murat Bardakçı'nın Tarihin Arka Odası programı etkilenmedi.

Habertürk televziyonu, 7 Haziran seçimleri geçene kadar 4 tartışma programını yayından kaldırma kararı aldı. Bu karardan etkilenmeyen tek program ise Murat Bardakçı'nın Tarihin Arka Odası programı oldu.

ŞOK KARAR!

Ciner Grubu'nun patronu ve tepe yönetimi şok bir kararla seçim sürecinde bütün tartışma programlarını yayından kaldırdı. Grup, seçim sürecine girilirken yine sürpriz bir kararla Habertürk TV'deki bütün tartışma programlarını yayından kaldırdı.

4 PROGRAM GİTTİ

Karara göre Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek, Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş, Didem Aslan'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı ve Ece Üner'in sunduğu kalabalık yorumculu Enine Boyuna programları 7 Haziran seçimlerine kadar ekranda olmayacak.

YERİ GARANTİ TEK PROGRAM: TARİHİN ARKA ODASI

Kanalda haber kuşakları, saat başı, ekonomi ve spor bültenleri ise devam edecek. Yayın akışında sadece haberlere ağırlık verilecek. Diğer programların akibeti ise şimdilik belli değil. Kanalın yeri garanti tek programı ise 'dünya yıkılsa da yayını hiç kesilmeyen' Murat Bardakçı'nın Tarihin Arka Odası.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Bardakçı Habertürk Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

ahmet:

AKP muhalifleri sesini duyurmasın diye kaçak sarayın emri bu.

12
1
yanıtYanıtla
Turo tatosmobilWeb@haberler.com:

Yayıp oy dustuu dıye saldırdı cıner e

10
1
yanıtYanıtla
BERİVANMobil-IOS:

benim için habertürk bitti o kanalı uydudanda silecem artık

10
1
yanıtYanıtla
melike:

kesin alo fatih hattı tekrar devreye girdi, rte nin hoşuna gitmeyen bişeyler yapmıştır bu kanala gelen konuklar ondan kanal bölerele karar almıştır yoksa herkeste biliyor bu kanalda uyalaka tv kanalı

11
0
yanıtYanıtla
Alo Fatih!:

baktılar akape zarar görüyor kaldırdılar programları seçim arafesinde. . .

8
1
yanıtYanıtla
ahmet:

Alo Fatih işi bu.

7
1
yanıtYanıtla
tahtmMobil-ANDROID:

gölgesinden bile korkar oldu.

8
0
yanıtYanıtla
BERZANMobil-IOS:

hdp seli geliyor kaçın

7
1
yanıtYanıtla
Murat:

En azından Fatih ALTAYLI bu karara tepki vermeli. Çok severek izlediğimiz HABERTÜRK TV'' yi kesinlikle bir daha izlemeyiz.

8
0
yanıtYanıtla
kebuter:

kimse düşünmesin diyorlar, düşünüyorum o halde suçluyum. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title