Haberler

Gece baskını saniye saniye kameralarda! Ağıla dalan kurt, koyun sürüsünü paramparça etti

Güncelleme:

Isparta'da gece saatlerinde bir kurdun, koyun dolu ağıla baskın yaptığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerdeki kurt, saldırdığı 10 koyunu telef etti.

Şarkikaraağaç ilçesindeki bir köyde gece saatlerinde kurdun, ağıla gerçekleştirdiği baskın saniye saniye kaydedildi. Tek başına koyun sürüsüne dalan kurt, 10 koyunu boyunlardan parçalayarak öldürdü.

DIŞARI ÇIKIP YENİDEN AĞILA DALDI

Ağıla giren kurt, sürünün içerisindeki bir koyunu boynundan yakaladı. Kısa süre içeresinde koyunu telef etti. Ardından sürüdeki başka bir koyunu da telef etti. Sonrasında yeniden sürünün içerisine giren kurt, yaklaşık 10 koyunu telef etti.

Bölgede hayvancılık yapan vatandaşlar, saldırıları önlemek için güvenlik kamerası taktırdıklarını ancak yine de kurtların ahıra girmeye devam ettiğini belirtti.

Gece baskını saniye saniye kameralarda! Ahıla dalan kurt, koyun sürüsünü paramparça etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şarkikaraağaç Isparta Çeltik Haberler

500

Yorumlar (6)

Oğuz Türker:

Habere bak ya. Kurtlarin firmesini engellemek icin kamera takmislar saka gibi. Keske kamera yerine iki kangal alsaydin

31
25
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Aynen katılıyorum sana Oğuz kardeş.Cesur ve sadakatli kangalların olduğu yere hiç bir vahşi hayvan yaklaşamaz.Masum ve savunmasız hayvanları çok seven bir insan olarak koyunların telef olmasına gerçekten çok üzüldüm.

yanıt13
yanıt0
koray kılıç:

kurt kamerayı farketmemiş farketse girermi hiç lafa bak çay demle ( vatandaşlar, saldırıları önlemek için güvenlik kamerası taktırdıklarını ancak yine de kurtların ahıra girmeye devam ettiğini belirtti.)

39
2
yanıtYanıtla
HAKAN TANRIVERDI:

MHP AKP YE KATILDIKTAN SONRA

18
13
yanıtYanıtla
Mehmet İsa Civan:

Kurtlar için güvenlik kamerası taktırmışlar ama kurtlar yine de girmeye devam etmişler diyor. Bu neyin kafası gerçekten

25
5
yanıtYanıtla
Raşit Erdem:

DİKKAT güven kamerası vardır diye yazmamamışlar mı?

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title