Haberler

Nusaybin'de değerler eğitimi semineri düzenlendi

Güncelleme:

Mardin Artuklu Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu iş birliğiyle Nusaybin Anadolu Lisesinde değerler eğitimi semineri düzenlendi.

Mardin Artuklu Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu iş birliğiyle Nusaybin Anadolu Lisesinde değerler eğitimi semineri düzenlendi.

Eğitimciler Uğur Kocabey ve İbrahim Halil Yetim tarafından motivasyon konulu seminerin ardından konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, etkinliği çok kıymetli ve değerli bulduğunu belirtti.

Kayabaşı, "Gençlerimiz okullarınızda değerli öğretmenlerimizin verdiği çok kıymetli bilgileri alıyorsunuz ancak manevi eğitimle desteklenmeyen eğitimden çok büyük bir başarı gelmiyor. O yüzden okullarımızda düzenlenen değerler eğitimi gibi faaliyetleri sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Kayabaşı, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title