Haberler

NTO ile Çobanbey Sanayi Odası arasında protokol imzalandı

Güncelleme:

Nizip Ticaret Odası (NTO) ile Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

Nizip Ticaret Odası (NTO) ile Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası'nda düzenlenen törende konuşan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yurtdışındaki işbirliği ile ilçenin ihracatını arttırmak için kardeş oda protokollerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

2012 yılında başlatılan kardeş oda protokolü çalışmalarını davam ettirdiklerini belirten NTO Başkanı Özyurt şunları kaydetti.

"Bizler bugün Nizip Ticaret Odası ve Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek amacıyla Kardeş Oda protokolü imzaladık. Böylece bölgelerimiz adına koordinasyon ve işbirliği anlamında her iki odaya fayda sağlamayı da planlıyoruz. Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası ile işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak adına kuracağımız bu bağın bölgelerimize katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Böylece 'Ortak Akılla Çalışmak' anlayışıyla işbirliği yaptığımız faaliyetler ve projelerin hem kısa hem de uzun vadede etkilerini göstereceğine inancımız sonsuzdur. Ben Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası ile kardeş oda olmamıza olanak sağlayan Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Hüseyin İsa'ya teşekkür eder, Kardeş Oda protokolünün her iki oda için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hüseyin İsa ise Nizip Ticaret Odası'nı Çobanbey'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çobanbey hakkında bilgi veren İsa, "İki Oda arasındaki birlikteliğin ve ticaretin güçlenmesi, işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesinin her iki taraf adına olumlu sonuçlar doğuracaktır. Protokol kapsamında ilk somut adım olarak insani yaşam standardının yükselmesine yönelik çalışma yürütülmeyi planlıyoruz. Kardeş Oda protokolümüzün her iki oda için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Protokol törenine NTO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaprak, NTO Meclis Katip üyesi Ali Kaya, NTO Meclis Üyeleri Coşkun Güzel ve Selahattin Marangoz katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title