Haberler

Esenyurt'ta kadın sürücüyü darp eden motosiklet sürücüsü tutuklandı

Güncelleme:

Esenyurt'ta, trafikte tartıştığı kadın sürücüyü darp ettiği iddia edilen motosiklet sürücüsü tutuklandı.

Esenyurt'ta, trafikte tartıştığı kadın sürücüyü darp ettiği iddia edilen motosiklet sürücüsü tutuklandı.

Piri Reis Mahallesi'nde, 18 Ekim'de, D-100 yan yolda otomobiliyle seyreden Sühendan K, motosiklet sürücüsü Mehmet Salim B. ile trafikte tartıştıktan sonra bir akaryakıt istasyonuna girdi. Aracı takip eden motosiklet sürücüsü, arabadan indiği sırada kadın sürücüye saldırdı.

Akaryakıt istasyonundakiler olaya müdahale ederken, polise ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Darp sonucu yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan Mehmet Salim B. de gözaltına alındı.

Sühendan K., hastanedeki müdahalenin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Mağdur ve şüphelinin ifadelerinde, trafikte tartıştıkları ve birlerini el kol harekete yapmakla suçladıkları, benzinlikte araçlarından indikleri sırada da olayın meydana geldiğini söyledikleri belirtildi.

Hakkında "kasten yaralama" suçundan işlem yapılan şüpheli Mehmet Salim B., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Bu arada, şüphelinin kadın sürücüyü darp etme anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Akaryakıt istasyonunu işleten Abdurrahim Çevik, kadını takip eden motosikletlinin kaskıyla kafa atarak darp ettiğini belirterek, "Kadının yüzünden kan akıyordu. Darp eden kişi de kadın olduğunu bilseydim vurmazdım diyordu. Haksızlık yapmaman için kadın olması mı gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Salim Esenyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title