Haberler

Güzgülü Ve Coşkun, Aşağıçobanisa Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi'ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Cuma namazı öncesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi'nde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Güzgülü ve Coşkun'a ziyaretlerinde MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile birlikte Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları eşlik etti. Ziyaret kapsamında vatandaşların isteklerini dinleyen Güzgülü ve Coşkun, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili daire başkanlılarına talimat verdiler. Mahalle sakinleri ziyaretleri nedeniyle Güzgülü ve Coşkun'a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

"İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ HER AN YANIMIZDALAR"

Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, Büyükşehir Belediyesi'nin ve MASKİ'nin mahallelerine ihtiyaç duydukları anda hizmet getirdiklerini ifade ederek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü'ye ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün hizmetlerinden memnunuz. Hangi sıkıntımızı dile getirsek hemen çözüm üretiliyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aşağıçobanisa Yaşar Coşkun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title