Haberler

Güzelbahçe Kaymakamı Ekrem Büyükata Denizli Vali Yardımcılığına Atandı

Resmi Gazete'de yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Güzelbahçe Kaymakamlığı görevini yürüten Ekrem Büyükata, Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Resmi Gazete'de yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Güzelbahçe Kaymakamlığı görevini yürüten Ekrem Büyükata, Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandı. Büyükata'dan boşalan kadroya da Mehmet Ünlü getirildi.

Denizli Vali Yardımcılığı görevine atanan Yozgat doğumlu Ekrem Büyükata, 1976 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İdare Bölümü'nden mezun oldu. Edirne Meriç Kaymakamlığı, Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı,

Sivas Suşehri Kaymakamlığı, Sivas Vali Yardımcılığı, Denizli Sarayköy Kaymakamlığı, Ankara Elmadağ Kaymakamlığı, Balıkesir Edremit Kaymakamlığı ve 2007 yılının Ekim ayından beri İzmir Güzelbahçe Kaymakamlığı yaptı. Bir yıl Amerika'da kalan Büyükata evli ve iki çocuk babası.

Ekrem Büyükata'dan boşalan kadroya getirilen Mehmet Ünlü de ilk, orta ve lise öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nü 1987'de bitirdi. Aynı yıl kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Kahramanmaraş Afşin Kaymakam Vekilliği, Kayseri Özvatan Kurucu Kaymakamlığı ve Ordu-Kabadüz Kaymakamlığı yapan Ünlü, daha sonra Iğdır, Artvin, Elazığ, Niğde ve Hatay illerinde Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. 2003'te Nevşehir-Avanos, 2008'de de Turhal Kaymakamlığı görevini yürüten Ünlü, evli ve üç çocuk babasıdır. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Büyükata Mehmet Ünlü Güzelbahçe Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title