Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Sabancı suikastı sanığına müebbet

İstanbul - Sabancı suikastı davasında, 20 yıl sonra yakalanan tutuklu sanık İsmail Akkol, ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Davanın sanıklardan Fehriye Erdal'ın firari olduğu gerekçesiyle dosyası ayrıldı.

HSK üyeleri belli oldu

Ankara - Hakimler ve Savcılar Kurulunun 7 üyesi belli oldu. HSK üyeleri Yaşar Şimşek, Mehmet Ademoğlu, Alp Arslan, Cafer Ergen, Ali Cengiz Köseoğlu, Songül Yazar ve Hamit Kocabey oldu.

5 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik hava harekatında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Konya'da vahşet: Eski eşi ve ailesini öldürdü

Konya - Konya'da bir kişi, boşandıktan sonra babasının evinde yaşamaya başlayan eski eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini 7 yaşındaki kızlarının gözü önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı, kızını da alarak kayıplara karıştı.

Madencilerin cansız bedenine ulaşıldı

Antalya - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kemer ilçesindeki maden kazasında mahsur kalan iki işçinin cansız bedenlerine yatay şekilde 830 metrede ulaşıldığını bildirdi.

Dinamitle eski sevgilisinin evini patlattı: 2 ölü

Antalya - Antalya'da eski madenci, gönül ilişkisi yaşadığı kadının evini, hazırladığı dinamitle patlattı. Patlamada şahıs ve kadın hayatını kaybetti.

Otobüs tıra çarptı: 2 ölü, 30 yaralı

Elazığ - Elazığ'da bir yolcu otobüsü demir yüklü tıra çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamit Kocabey Fahriye Erdal İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title