Haberler

Gülsuyu Davası" Görüldü

* Adliye dışında pankart açan 2 kişi gözaltına alındı.

* Adliye dışında pankart açan 2 kişi gözaltına alındı.

Haber-Kamera: Arzu KAYA, İstanbul DHA

Maltepe Gülsuyu'nda, 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

KAPALI GÖRÜLEN DURUŞMA ERTELENDİ

Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 23. celsesi görülen kapalı duruşmaya 8'u tutuklu 19 sanık ile Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Meray, dedesi Mustafa Meray ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada gelen evrakların okunmasının ardından tarafların taleplerini alan mahkeme heyeti duruşmadaki eksikliklerin giderilmesi için davayı erteledi. 21 Mart tarihine ertelenen davada tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

ADLİYE DIŞINDA BASIN AÇIKLAMASI

Duruşmanın ardından yoğun güvenlik önleminin alındığı adliyenin dışında basın açıklaması yapan ailenin avukatlarından Ebru Timtik duruşmanın kısa sürdüğünü belirterek, "Hasan Ferit Gedik'in katledilmesine ilişkin dava görülüyordu. Bu dava ile beraber şunu görüyoruz, çok ciddi bir politik satıh belirlemiş durumdalar. Mevcut iktidarın hoşuna gidebilecek söylemler kullanarak duruşma alanından dışarı çıkıyorlar. Kendileri failken kendilerini meşru göstermek için özellikle tekbir getirerek meseleyi politik bir mecraya çekmek istiyorlar" dedi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Avukat Timtik'in konuşma yaptığı sırada davayı takip etmek için gelen grup "Hasan Ferit için adalet istiyoruz" yazılı pankart açtı. Açılan pankart üzerine polis ekipleri uyarıda bulunarak pankartın kaldırılmaması haline gruba müdahale edileceğini belirtti. Grubun pankartı kaldırmaması üzerine pankartı açan 2 kişi gözaltına alınarak çevik kuvvet otobüsüne bindirildi. Adliye dışında yaşanan arbedede elinde bebeği olan bir kadın ise eşinin gözaltına alındığını belirterek bağırarak sinir krizi geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ferit Gedik İstanbul Maltepe Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title