Haberler

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Çağa Mahallesinde İftar Programına Katıldı

Güncelleme:

Güdül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın, Çağa Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Yalçın, vatandaşlara hitap ederek ramazan sevincini ve bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca, belediye olarak mahallelerde düzenlenen iftar programlarına destek sağladıklarını ve mahalle ziyaretlerinde yapılan çalışmaları anlattıklarını ifade etti. İlçe merkezindeki belediye lokantasında her akşam iftar verdiklerini ve hayırseverlere teşekkür etti.

Güdül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın, Çağa Mahallesinde iftar programına katıldı.

Programda vatandaşlara hitap eden Yalçın, ramazan sevincini, bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Belediye olarak mahallelerde düzenlenen iftar programlarına destek sağladıklarını kaydeden Yalçın, mahalle ziyaretlerinde o mahalle ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattıklarını ifade etti.

Yalçın, ilçe merkezindeki belediye lokantasında her akşam iftar verdiklerini aktararak, kendilerine destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Yalçın İftar Güdül Çağa Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title