Haberler

Göztepe'de Fuchs ve Barış'tan Zemine İsyan

Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılıp antrenmanlarını U21 takımıyla Gürsel Aksel Tesisleri'nde sürdüren Benjamin Fuchs ve Barış Başdaş'ın sahanın zeminine isyan ederek idmanları bıraktığı öğrenildi.

Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılıp antrenmanlarını U21 takımıyla Gürsel Aksel Tesisleri'nde sürdüren Benjamin Fuchs ve Barış Başdaş'ın sahanın zeminine isyan ederek idmanları bıraktığı öğrenildi.

Ara transferde bir başka kulüple anlaşmayı planlayan ikilinin sakatlanma korkusuyla rapor alarak tesisleri terk ettiği bildirildi. Bu oyuncularla birlikte kadro dışı kalan Ertuğrul'un ise çalışmalara devam ettiği açıklandı. Fuchs'un bireysel olarak salonda çalıştığı, 2 gün önce İzmir'den ayrılan Barış'ın da idmanlara İstanbul'da devam edeceği ifade edildi.

Bu arada Gürsel Aksel Tesisleri'nde antrenman yapmayı reddeden Fuchs ve Barış'ın takımdan ayrı olarak Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde çalışmayı talep ettiği, ancak yönetimin ve teknik heyetin bu isteğe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Yönetimin 2 futbolcuya, "Urla'da tek saha var. Diğer oyuncular ve Teknik Direktör Metin Diyadin de sürekli tesislerde kalıyor. Burada çalışamazsınız. Size neresi gösterildiyse idmanlarınızı orada yapın" mesajını ilettiği kaydedildi.

PTT 1'inci Lig ve Süper Lig'den teklifleri alan 2 futbolcunun devre arasına kadar kendi başlarına çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Benjamin Fuchs Metin Diyadin Barış Başdaş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title