Haberler

Gowıme ile Yeni Yerler, Yeni Arkadaşlar

Güncelleme:

Herkesin keşfetmek istediği bir yer, bir şehir, bir ülke mutlaka vardır.

Tanış, keşfet ve konakla…

Fakat genellikle ya zaman darlığından, ya gideceğimiz yeri bilmediğimizden ya da bilen bir arkadaşımız olmadığından bu seyahatlarimizi hep bir sonraki sefere erteleriz. Fakat Gowime sayesinde bütün bu ertelediğimiz tatilleri artık gerçekleştirebiliriz.

Gowime'ın kurucusu Ahmet Bülbül, Gowime'ı kısaca şu şekilde tanımlıyor; "Gowime, Türk misafirperverliğini dünyaya açan ve bunu yardımlaşma kavramıyla bütünleştiren seyahat odaklı sosyal bir ağ."

Gowime'ın en önemli özeliği üyelerinin birbirlerine sağladıkları hizmetleri, tamamen yardımlaşma ruhuyla ve destek amacıyla sunması. Gowime sayesinde isterseniz seyahat edeceğiniz şehirdeki arkadaşınızın evinde konaklayabilir ya da yeni arkadaşlarınızı evinizde misafir edebilirsiniz.

Gowime topluluğundaki yeni arkadaşlarınız sayesinde değişik şehirlere ait farklı tecrübe ve bilgi birikimlerinden faydalanabilir, yeni yer ve kültürleri keşfederek seyahatlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

İlk aşamada web portalı olarak başlayan Gowime.com, yakın bir zamanda iPhone, iPad, Android ve Windows mobil uygulamaları ile de global seyahatseverleri daha hızlı buluşturma imkanı sunacak.

Neden Gowime?

Gowime, seyahat meraklılarına; tamamen kişisel tecrübelere dayalı tavsiyeler ile yeni yer ve kültürleri daha doğru şekilde keşfetme olanağı sağlıyor. Gowime sayesinde seyahat edeceğiniz destinasyonda yeni arkadaşlar edinebilecek, isterseniz arkadaşınızın evinde konaklayabilecek ya da yeni arkadaşlarınızı evinizde misafir edebileceksiniz. Böylece seyahat harcamalarınızda da önemli ölçüde tasarruf sağlayabileceksiniz.

Tanış

Gowime sayesinde, şehrinde ve dünyanın dört bir yanında kendi profiline en uygun insanlarla tanışabilirsin.

Keşfet

Seyahat edeceğin şehri, bu şehri en iyi bilen yeni arkadaşların sayesinde keşfedebilir, yeni kültür ve insanlarla tanışarak seyahatini daha eğlenceli hale getirebilirsin.

Ücretsiz Konakla

Gowime topluluğunda üyeler birbirlerine ücretsiz konaklama hizmeti sunarak arkadaşlarının seyahat harcamalarında önemli ölçüde tasarruf etmelerini sağlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Bülbül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title