Haberler

Görgü Tanıkları Üniversiteli Hasan'ın Düştüğü Geceyi Anlattı

Edirne’de görgü tanıkları, kız arkadaşının 4. kattaki evinin balkonundan düşerek ölen üniversite öğrencisi Hasan Özdemir’in düşmesinin ardından yaşananları anlattı.

Edirne'de görgü tanıkları, kız arkadaşının 4. kattaki evinin balkonundan düşerek ölen üniversite öğrencisi Hasan Özdemir'in düşmesinin ardından yaşananları anlattı.

İddiaya göre, Trakya Üniversitesi Temel Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elektronik Bölümü 1. sınıf öğrencisi Hasan Özdemir, memleketi Sivas'ın Divriği ilçesinden arkadaşı olan Dilek I.'nın 4. kattaki evine gitti. Özdemir, bir komşunun 155'i arayarak "çok gürültü yapılıyor" şeklindeki ihbarı üzerine eve gelen polis ekiplerinden korkarak evin camından bir alt kata inmek istedi. Kızlı erkekli öğrenci evleri tartışmaları nedeniyle korkan Özdemir, pencereden bir alt kata inmek isterken 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Talatpaşa Caddesi Meriç Sitesi'nde yaşanan olayda aynı apartmanın 1. katında bulunan kahve işletmecisi Adem Güneysu yaşananları anlattı. Dışarıdan bir ses geldiğini belirten Güneysu, kahvede bulunan gençlerin tüp patlamış olabileceğini söylediğini ifade etti. Sesin geldiği yönde bulunan pencereyi açarak aşağıya baktığını belirten Güneysu, "Polisleri gördüm, daha sonra da dikkatli baktığımda yere düşen çocuğu gördüm yaralı vaziyette" dedi.

Yine aynı binada işletmecilik yapan Hasan Karal ise, ocağın başında bir ses duyduğunu dile getirerek, "Birinin aşağıya atladığını düşündük. Kızların arkadaşlarının düştüğünü söylediler. Polisler de ambulansa haber vererek, müdahale ettiler. Son olarak düşen çocuğu alarak hastaneye götürdüler" şeklinde konuştu.

Edirne İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, kızların bir komşusunun gürültüden rahatsız olduğu şeklinde 155'e ihbar geldiğini, bunu değerlendiren polis ekiplerinin eve giderek, bu üzücü durumun yaşandığını söyledi. Ceylan, olayla ilgili savcılığın soruşturmasının devam ettiğini ifade ederek, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını kaydetti. İhbarı değerlendirmek zorunda olduklarını dile getiren Ceylan, ihbarların sistemlere kaydedildiğini belirtti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Özdemir Cemil Ceylan Güneysu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title