Haberler

Gölhisar Belediyesi Kent Rehberi İnternette Yayınlandı

Güncelleme:

Gölhisar Belediye Başkanlığı vatandaşa yardımcı olmak için Kent Rehberinde tüm kadastral veriler, imar planları, adrese ilişkin bina fotoğrafları, sokak adları ve numarataj verileri sisteme aktardı.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Belediyemiz olarak vatandaşlarımıza günlük hayatlarında kolaylıklar sağlamak için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda tamamlanan numarataj çalışmalarının ardından ilçemizdeki tüm sokak ve caddeler ile binalara bilgilendirme tabelalarını asmıştık. Bu çalışmaların devamı olarak da, bilgilerin dijital ortama kent rehberi adıyla taşınması işini de tamamladık. Çalışmaların ardından ilçemizdeki tüm binaların uydu fotoğrafları üzerinden gösterilmesi ve bu bilgilerin navigasyona aktarılması hedeflendi. Ayrıca belediyemiz resmi internet sitesinde bu bilgilere vatandaşlarımızın her an ulaşabilmeleri için bir sekme açtık. İlçemizin daha modern hale gelmesi için her geçen gün farklı projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Canural Gölhisar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title